Nieuwe 2021 Poly Office-headsets voor bureautelefoons


Gebruikersbeoordeling:

5
( 0 stemmen)

Twee machtige reuzen, één gemeenschappelijke taak: het beste geluid en de beste prestaties op het gebied van telecommunicatie leveren voor de huidige kantoormedewerkers en alles onder één dak houden. Plantronics en Polycom zijn nu samen als Poly. Partner bij uitstek voor het communicatie- en samenwerkingsecosysteem. Plantronics heet nu Poly.

Dat zijn de woorden van Poly, dus vanaf nu zullen enkele van de bekende producten van Plantronics bekend staan ​​als Poly, en de Polycom-telefoons zullen bekend staan ​​als Poly Desk-telefoons, en vandaag zullen we enkele van de compatibele producten bekijken en analyseren. met hun respectievelijke lijn bureautelefoons.

Poly (Plantronics) Savi 7210 Office draadloze headset, mono-stijl

Poly (Plantronics) Savi 7210 Office draadloze headset, mono-stijl

De nieuwe Poly (Plantronics) Savi 7210 is een van de eerste headsets van de nieuwe Poly met een nieuw en verbeterd ontwerp met een verbeterd bereik nu tot 120 meter op locatie ten opzichte van de vorige generaties van amper 90 meter, draadloos DECT-frequentie van 64-bits codering. Met een verbeterde gesprekstijd op een enkele lading van maximaal 12 uur, met een stand-by tijd van 50 uur. Deze headset wordt geleverd met de bekende Sound Guard-technologie die beschermt tegen geluidsniveaus boven de 118dBA, die het gehoor van de gebruiker ernstig kunnen beschadigen. Het ontwerp is een echt elegant en verfijnd ontwerp dat een nieuwe richting ingaat en er aantrekkelijker uitziet dan voorheen en zonder afbreuk te doen aan een mooi ontwerp. U kunt de uwe HIER bestellen.

Poly (Plantronics) Savi 7220 Office draadloze headset stereo

Voor degenen die een stereogeluidskwaliteit nodig hebben voor een luide werkomgeving, biedt Poly de nieuwe Savi 7220 die wordt geleverd met een elegant en praktisch ontwerp, waarbij beide oren worden bedekt met kunstleren oorkussens. Het bekende en verbeterde bereik van maximaal 400 voet online, en de spreektijd van 12 uur, evenals de mono-broer of zus. Vrij lichte headset met een gewicht van 138 g, wat een leuke functie is, aangezien dit een stereoheadset is. Volumeknoppen en oproepknoppen ingebouwd in de headset, waardoor het gemakkelijk is om de microfoon te verhogen, verlagen, dempen en oproepen te beëindigen, wanneer de juiste oplossing voor extern beantwoorden is inbegrepen. Flexibele microfoonarm met ruisonderdrukkingstechnologie van Poly, eenvoudig in te stellen in uw Poly-bureautelefoon. Koop de jouwe HIER.

Poly Savi 7310 Office draadloze headset Mono, bureautelefoon en pc

Poly Savi 7310 Office draadloze headset Mono, bureautelefoon en pc

De nieuwste toevoeging van Poly is de nieuwe Savi 7310 Office, die de hoogste codering op DECT-frequentie biedt, namelijk 256 bit AES-codering, speciaal ontworpen voor een maximaal veilig kanaal in een draadloze headset. Dankzij de nieuwe codering biedt de nieuwe Savi 7310 u het grootste bereik, namelijk 180 meter in het gezichtsveld. Een functie die ik leuk vind aan deze headset is dat je hem kunt gebruiken met vrijwel elke Poly-bureautelefoon, en dat je hem tegelijkertijd met je computer kunt gebruiken, via USB-A of USB-C, dit specifieke model wordt geleverd met beide kabels waarmee u een van deze poorten kunt kiezen, erg handig omdat sommige mensen laptops gebruiken met alleen USB-C of mensen die desktops gebruiken met alleen USB-A. De spreektijd van dit nieuwe apparaat is tot 13 uur na één keer opladen of meer dan 50 uur stand-by. Koop de jouwe HIER.

Poly Savi 7320 Office Stereo draadloze headset, bureautelefoon en pc

Poly Savi 7320 Office stereo draadloze headset, bureautelefoon en pc

Poly biedt de bekende stereogeluidskwaliteit met de Savi 7320, met de hoogste codering van 256 bit AES DECT, met een van de verste reikwijdtes van wel 180 meter in het gezichtsveld en de verbazingwekkende 13 uur gesprekstijd, vergelijkbaar aan zijn Mono-broer of zus. Ingebouwde volumeregeling, zodat u het volume dat uit uw headset komt kunt moduleren en de microfoon kunt dempen met een simpele aanraking, met de ingebouwde oproepknoppen kunt u oproepen op afstand beantwoorden en beëindigen, zolang u uw externe antwoordadapter heeft in uw bureautelefoon. De Savi 7320 wordt geleverd met zowel connectiviteit voor bureautafels als laptops, aangezien hij wordt geleverd met USB-A- en USB-C-kabels. De headset is compatibel met alle belangrijke softphone-applicaties. Gebruik gewoon de Plantronics Hub op uw computer om de beste prestaties op uw headset te krijgen. Bestel de jouwe HIER.

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth Mono 2-Way Base USB-A

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth mono headset 2-weg basis USB-A

Poly geeft ons de nieuwe Voyager 4210 Office Mono 2-Way Base USB-A, een Bluetooth-headset, waarmee u deze kunt gebruiken met alle Poly-bureautelefoons, gebruik hem met uw computer dankzij de USB-A-kabel die bij het basisstation en koppel het aan uw mobiele telefoon en neem het mee op reis. Ontworpen voor mensen die meestal een headset nodig hebben en die zich constant op verschillende platforms of apparaten bevinden. De Bluetooth van het basisstation en de headset is een Klasse 1, waarmee u tot 90 meter zicht hebt tijdens roaming. 12 uur gesprekstijd en tot 13 dagen standby-tijd, volumeregeling en de bekende oproepknoppen in de headset, zodat u oproepen kunt beantwoorden / beëindigen, het volume kunt moduleren en ook de microfoon kunt dempen. Gebouwd in Amazon Alexa en Tile-ondersteuning, best handig wanneer u onderweg bent met uw mobiele telefoon. Het biedt een vrij strak en discreet ontwerp en een comfortabel ontwerp met een mooie geluidskwaliteit voor muziek of oproepen. Bestel de jouwe HIER.

Poly Voyager 4220 Office Stereo UC Bluetooth Headset 2-weg USB-A

Poly Voyager 4220 Office Stereo UC Bluetooth Headset 2-weg USB-A

We hebben nu de nieuwe Poly Savi 4220, waarmee je hem kunt gebruiken met al je Poly-bureautelefoons, en met de computer via USB-A biedt de 2-Way connectiviteit met je mobiele telefoon en neem je hem mee op reis. Ontworpen voor Road Warriors die de beste geluidskwaliteit in stereogeluid nodig hebben en die op kantoor langskomen en dezelfde headset met verschillende apparaten blijven gebruiken. De 4220 schakelt automatisch over van bureautelefoon naar mobiele telefoon wanneer hij een oproep ontvangt van een van de apparaten. Ingebouwde Alexa stelt u in staat productiever te zijn en uw afspraken te plannen. Gesprekstijd van 12 uur na één keer opladen, waardoor het een leuke kanshebber is voor mensen die op zoek zijn naar de beste prestaties met ruisonderdrukkende microfoons en met eenvoudige installatie. Het bereik van dit specifieke apparaat is 90 meter dankzij Bluetooth Klasse 1, compatibel met afstandsbedieningsadapters voor Poly-bureautelefoons, computers met USB-A-poorten en elke mobiele telefoon of tablet met ingebouwde Bluetooth. Koop de jouwe HIER.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart