Beoordelingen Bluetooth-headset voor bureautelefoons


Vandaag bespreken we enkele beschikbare Bluetooth-headsets die compatibel zijn met bureautelefoons. Zorg ervoor dat er een verschil is tussen Bluetooth-headsets en draadloze DECT-headsets, die we hieronder zullen bespreken.

Draadloze DECT is niet hetzelfde als draadloze Bluetooth, DECT heeft een groter bereik terwijl Bluetooth minder bereik heeft, op DECT is ontworpen om alleen te worden gebruikt met bepaalde bureautelefoons, terwijl Bluetooth oorspronkelijk bedoeld was voor mobiele telefoons, maar met de vooruitgang in technologie, ze waren in staat om Bluetooth-headsets compatibel te maken met smartphones en bureautelefoons.

Om dezelfde reden bieden de volgende headsets u de mogelijkheid om één enkele headset met verschillende apparaten te gebruiken zonder dat u tijdens werktijd naar een andere headset hoeft te wisselen, en stelt u in staat om de headset mee op pad te nemen, een perfecte oplossing voor een Road Warrior.

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth Mono Headset 2-Weg Basis USB-A

Poly Voyager 4210 Office Bluetooth Mono Headset 2-Weg Basis USB-A

Poly (voorheen bekend als Plantronics) brengt het in het spel met dit invoersysteem. De Voyager 4210 Office biedt een bereik van maximaal 100 meter on line of sight dankzij een klasse 1 Bluetooth. Eén oor bedekken bij een draagstijl over het hoofd, ruisonderdrukkende microfoon die tot 60% van het achtergrondgeluid van de gebruiker kan blokkeren. Multi-connectiviteit dankzij de basis, wat betekent dat deze kan worden gebruikt met de computer (USB-A), met elke vaste bureautelefoon en met uw smartphone via Bluetooth. Een indrukwekkende gesprekstijd van 12 uur en 13 dagen stand-by, gemakkelijk te vinden volumeregelaars en oproep beantwoorden/beëindigen in de oorschelp van de headset. Ingebouwde ondersteuning voor Amazon Alexa en Tile, waardoor het gemakkelijk te vinden is indien nodig. Haal de jouwe HIER.

Poly Voyager 4220 Office Stereo UC Bluetooth-headset 2-weg USB-A

Poly Voyager 4220 Office Stereo UC Bluetooth-headset 2-weg USB-A

Poly biedt het rijke hifi-geluid op de Voyager 4220 Office Stereo, dankzij de afdekking van beide oren is deze headset een leuke optie voor mensen die een headset met meerdere connectiviteit willen, omdat hij drievoudige connectiviteit biedt, omdat hij kan worden aangesloten op een bureau telefoon, computer (USB-A) en smartphone (Bluetooth). Als jongere broer of zus biedt hij een gesprekstijd van maximaal 12 uur en de indrukwekkende standby-tijd van 13 dagen. Gemakkelijk te vinden volumeregelaars, oproep beantwoorden/beëindigen en een discreet bezet-lampje. De bekende ruisonderdrukkende microfoon van Poly aka Plantronics en spraakwaarschuwingen kondigt de resterende gesprekstijd en verbindingsstatus aan, volledig aanpasbaar via de Plantronics Hub. Bestel de jouwe HIER.

Poly Voyager 4245 Office converteerbare Bluetooth-headset

Poly Voyager 4245 Office converteerbare Bluetooth-headset

De volgende stap in de voedselketen van Poly komt in de vorm van de Voyager 4245 Office, deze headset is de beste oplossing voor gebruikers die een lichtgewicht headset willen. De 4245 biedt een converteerbare stijl, zodat hij over het oor, over het hoofd of achter de nek kan worden gedragen, en wordt geleverd met al die draagstijlen. Biedt de gebruiker de mogelijkheid om naar believen te schakelen, multi-connectiviteit zoals kan worden gebruikt met de computer, bureautelefoon of smartphone. SoundGuard Digital is te vinden in deze headset, die de gebruiker beschermt tegen hoge tonen. Een leuke eigenschap van dit apparaat is dat het wordt geleverd met een extra batterij en oplader, omdat het een onbeperkte gesprekstijd is met een hot-swappable batterij, waardoor de gebruiker zelfs midden in een gesprek de batterijen kan vervangen zonder het gesprek te verbreken of op te hangen. Haal de jouwe HIER.

Plantronics Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 2-weg basis

Plantronics Voyager 5200 Office Bluetooth-headset 2-weg basis

Plantronics nam het beste van het ontwerp van de veteraan CS530 en creëerde de Office 5200, een headset die alleen over het oor te dragen is. Multi-connectiviteit met bureautelefoons, computer en smartphone beschikbaar. Headset kan aan beide zijden, rechts of links worden gedragen, klasse 1 Bluetooth-headset met een bereik van maximaal 80 meter in zichtlijn, 7 uur gesprekstijd en 9 dagen stand-by. WindSmart-technologie, die helpt om het meeste geluid van de wind te blokkeren wanneer de headset buiten wordt gedragen en met P2i-coating, waardoor hij vochtbestendig is. Met een nauwelijks gewicht van 20 gram, waardoor het de lichtste headset op de markt is, koop de jouwe HIER.

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

De nieuwste toevoeging aan de volgende generatie Voyager-headsets, de Focus 2 biedt actieve ruisonderdrukking met 3 verschillende niveaus, zodat de gebruiker de hoeveelheid ruisonderdrukking kan aanpassen aan de omgeving. Slimme sensoren weten wanneer de headset aan of uit staat, zodat de gebruiker een oproep kan beantwoorden door de headset simpelweg op te zetten. Dempfunctie door de microfoonarm omhoog te brengen, een leuke functie voor mensen die de microfoon op een snellere en meer intuïtieve manier moeten dempen. Klasse 1 Bluetooth-headset met een bereik van maximaal 90 meter en multiconnectiviteit, waardoor de gebruiker deze kan gebruiken met een bureautelefoon, computer en smartphone. Bezetlicht ingebouwd in beide oorschelpen, zodat de gebruiker mensen kan laten weten wanneer hij in gesprek is. Intuïtieve oproepbediening ingebouwd in de oorschelp, de Focus 2 Office stelt de gebruiker in staat om de headset te dragen met de microfoonarm aan de rechter- of linkerkant. Haal de jouwe HIER.

Jabra Pro 935 MS Dual Connectivity Bluetooth USB-headset

Jabra Pro 935 MS Bluetooth USB-headset met dubbele connectiviteit

Jabra biedt de Pro 935-headset aan, waardoor de gebruiker deze headset kan gebruiken met een computer via USB-A en een smartphone via Bluetooth. HD Voice Wideband Audio, biedt de beste kwaliteit voor een kristalhelder gesprek. Gesprekstijd tot 12 uur en 7 dagen stand-by, klasse 1 Bluetooth met een bereik tot 90 meter in zichtlijn. Near Field Communication-technologie, waarmee de gebruiker eenvoudig kan worden gekoppeld door het apparaat eenvoudig in de buurt van elkaar te houden. Deze headset is een converteerbare stijl, kan over het oor of achter de nek worden gedragen met de optionele oorhaak en nekband die apart worden verkocht. Selecteerbare automatische slaapmodusfunctie, die de headset in de slaapstand zet wanneer de headset langere tijd inactief is. Bestel de jouwe HIER.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart