Top 8 headsets voor afstandsonderwijs voor studenten en voor online onderwijs

'S Werelds toonaangevende aanbieder van afstandsonderwijs: de open ...

Jabra EVOLVE 20 UC Stereo USB-A-headset

We beginnen onze reviews met de Jabra Evolve 20 UC Stereo USB-A Jabra EVOLVE 20 UC Stereo USB-A-headsetHeadset, deze headset wordt geleverd met Jabra’s bekende ruisonderdrukkende microfoon en volumeregeling waarmee u hem kunt gebruiken met desktops en laptops via de USB-a-poort. De oorkussens van schuim die hier te vinden zijn, zijn een van de beste en bedekken beide oren, waardoor de student het leerproces kan volgen zonder onderbrekingen van buitenaf. Vrij mooi gebouwd en kwaliteit tegen een mooie en betaalbare prijs die gemakkelijk te bereiken is door studenten en docenten. Microfoonboom die ongewenst achtergrondgeluid elimineert. Haal de jouwe HIER.

Plantronics C3220 Blackwire stereo USB-headset MS Skype

Op de derde plek hebben we de Plantronics C3220 Blackwire Stereo Plantronics C3220 Blackwire stereo USB-headset MS SkypeUSB-headset, die compatibel is met MS Teams en de meeste UC-applicaties die worden gebruikt voor afstandsonderwijs. De Plantronics C3220 wordt geleverd in een mooi pakket zonder de bank te breken, met volumeregelaars waarmee u de microfoon kunt dempen, oproepen kunt beantwoorden/beëindigen en oproepen in de wacht kunt zetten. Deze headset wordt geleverd met Dynamic EQ die de audio automatisch aanpast voor spraak- of multimediagebruik tijdens uw vergaderingen. Bekijk er meer van en haal de jouwe HIER.

Jabra Evolve2 30UC stereo USB-A bedrade headset

Jabra Evolve2 30 UC Stereo USB-A-headset met snoerJabra blijft doorgaan met de Evolve2-familie en brengt nu de nieuwe Evolve2 30 voor dit jaar, dit is een basisheadset met enorme verbeteringen voor een bescheiden prijs. Ingebouwde bedieningselementen in de oorschelp met ingebouwd gesprekslampje en ruisonderdrukkende microfoon. Je kunt de headset aan elke kant van je voorkeur dragen, aangezien de microfoonarm in een positie van 180 graden draait, met 2 microfoons die je stem vastleggen en het geluid digitaal analyseren voor de optimale stem- en ruisonderdrukking. Automatisch niet storen licht dat in de automatische modus kan worden gelaten of naar believen kan worden in- en uitgeschakeld. Bestel de jouwe HIER.

Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB-A-headset met snoer <= favoriet bij het personeel

Op de 4e plaats hebben we nog een optie van Jabra, Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB-A-headset met snoerde Evolve2 40. Dit is de nieuwste toevoeging van Jabra met hun respectabele ruisonderdrukkende microfoon, oorkussens van geheugenschuim geven de student een geweldig gevoel en comfort tijdens gebruik. Het ontwerp is zeer discreet en aantrekkelijk. Je kunt dit model in verschillende smaken vinden, zoals mono, stereo, USB-A of USB-C, MS of UC. Met al deze variatie zet Jabra een stap voorwaarts door voor elk wat wils te bieden en ervoor te zorgen dat de headset compatibel is met vrijwel alle de online applicaties en computers. Volumeregeling is in de headset ingebouwd als een bezetlampje waarmee de gebruiker hem/haar aan het bellen is. Bestel de jouwe hier vandaag nog.

Plantronics Voyager 4220 UC Bluetooth stereo USB-headset, teams

Klimmend op de volgende plek vinden we de Plantronics Plantronics Voyager 4220 UC Bluetooth stereo USB-headset, teamsVoyager 4220 UC, een draadloze Bluetooth-headset waarmee je tot 30 ft van je computer kunt zwerven, best handig voor docenten en studenten die moeten multitasken zonder te worden onderbroken door het snoer van een headset. Ruisonderdrukkende microfoon van Plantronics, SoundGuard-technologie en 12 uur gesprekstijd, compatibel met Microsoft Teams en de meeste vergaderapplicaties, maken het een van de betaalbare draadloze headsets op instapniveau voor afstandsonderwijs. Haal de jouwe HIER.

EPO Sennheiser Adapt 660 UC Bluetooth-headset MS Teams-certificaat

EPOS (Sennheiser) treedt toe tot deze markt met zijn vlaggenschip, de Adapt 660 UC, deze headset biedt een microfoonarm ontwerp, met een verbluffende geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukkende kunstleren oorkussens verwelkomen de gebruiker, wat een leuke optie is om te gebruiken voor afstandsonderwijs lessen en voor ontspanning tijdens het maken van huiswerk of het nakijken van papers. De EPO Sennheiser Adapt 660 biedt 30 uur gesprekstijd en tot 15 dagen stand-by met één keer opladen, waardoor het een goede optie is voor mensen die zich zorgen maken over het opladen van de headset. gebruikt als draadloos of als een 3,5 mm-headset met snoer. Haal de jouwe HIER.

Poly Voyager Focus 2 UC USB-A Bluetooth, Geen standaard

Poly Voyager Focus 2 UC USB-A Bluetooth, geen standaardPoly voorheen bekend als Plantronics, biedt de gloednieuwe Voyager Focus 2, deze nieuwe en verbeterde headset biedt een ruisonderdrukkende microfoonarm met Acoustic Fence-technologie die bestaat uit 3 microfoons, 2 naar de gebruiker gericht en 1 naar buiten, de reden daarvoor is dat degene die naar buiten is gericht, kan de mate van ruisonderdrukking moduleren om het geluid te compenseren dat van de andere 2 naar de gebruiker gericht is. Een nieuwe en verbeterde actieve ruisonderdrukking met de nieuwste geavanceerde digitale hybride technologie waarmee de gebruiker het ANC op 3 verschillende niveaus kan moduleren, wat betekent dat je kunt kiezen hoeveel de headset het geluid van buitenaf voor je kan blokkeren, afhankelijk van de plaats waar je bent. Demp de microfoonfunctie door de microfoonarm omhoog te brengen en met de flexibiliteit om aan beide kanten, rechts of links te kunnen worden gedragen, afhankelijk van de voorkeuren. Met slimme sensoren kun je een oproep beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten, muziek te pauzeren of de microfoon te dempen door hem af te zetten. Haal de jouwe HIER.

Jabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A-headset met standaard

Als laatste hebben we de Jabra Evolve2 85 UC Stereo USB-A headset Jabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A-headset met standaardmet standaard is dit verreweg mijn favoriete headset. Met een verbazingwekkende gesprekstijd van maximaal 37 uur met één keer opladen, snel opladen waarmee u 90 minuten gesprekstijd krijgt bij 15 minuten opladen, Active Noise Cancelling kunstleren oorkussens die beide oren bedekken, zodat u kunt inschakelen en schakel de ruisonderdrukking naar believen uit, met Talk Through-technologie, zodat u door de oorkussens kunt horen zonder dat u de headset hoeft af te zetten. Ruisonderdrukkende microfoon van Jabra, ingebouwd druklicht aan de zijkanten van de headset en 3,5 mm snoeroptie. Bestel de jouwe HIER.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart