Vergelijk en beoordelingen van Jabra vs Plantronics-headsets voor Office Phone


Beoordelingen en vergelijking van Plantronics-headsets en Jabra bedrade en draadloze headsets

Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen van onze klant op HeadsetPlus.com is “Jabra vs. Plantronics, welke headset raad je aan?” Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het is alsof je iemand vraagt ​​of je BMW of Mercedes leuk vindt? Welke is beter. Afhankelijk van aan wie je het vraagt, krijg je verschillende antwoorden. Het antwoord heeft meer te maken met persoonlijke voorkeur en prijs dan met headset of de geluidskwaliteit. Jabra maakt meer verschillende kantoorheadsets op verschillende prijsniveaus dan Plantronics voor zowel bedrade als draadloze headsetmodellen. Laten we dus de meest populaire modellen vergelijken:

De meest populaire bedrade headsets van Plantronics zijn:

Plantronics HW540 ~$100

Plantronics Encorepro HW540 is een van de nieuwste bedrade headsets van Plantronics. Uitgebracht in 2015 en de vervanging van de oude HW251N SupraPlus-headset. Het is een erg populaire headset omdat het een convertible headset is. Het headsetpakket wordt geleverd met 3 verschillende draagstijlen (over het hoofd, over het oor en achter de nek). Het is zeer flexibel, dus de gebruiker hoeft niet te beslissen welke stijl op het moment van aankoop. Ook kan de gebruiker op elk gewenst moment veranderen in een van de drie stijlen. Het is ook erg populair, want als een bedrijf grote hoeveelheden headsets voor iedereen moet kopen, heeft de HW540 de draagstijl voor ieders persoonlijke voorkeur.

Plantronics HW710 ~$100

Plantronics Encorepro 710 werd ook uitgebracht in 2015 als de nieuwe top-of-the-line Plantronics bedrade headset-familie. Het heeft alle toeters en bellen van een topheadset: telescopische microfoon, versterkte hoofdband, kunstleren oorkussens en breedbandaudio.

Jabra Biz 1500 Mono ~$50

Om enige verwarring te voorkomen, stond de Jabra-headset voorheen bekend als GN Netcom Headset. Al meer dan 20 jaar werd dezelfde headset verkocht onder het merk GN Netocm. Toen de twee bedrijven fuseerden, veranderde het bedrijf de naam in alleen als Jabra. Dus de oudere GN Netcom-modellen staan ​​nu bekend als Jabra GN Headsets. Laten we eens kijken naar enkele populaire Jabra-headsets met snoer:

Jabra Biz 1500 Mono is de nieuwe headset op instapniveau (prijs $ 59), die de vorige Jabra Biz 1920 vervangt. Hij is beter gebouwd, robuuster en beter gebouwd dan de oudere Jabra Biz 1920. Hij lijkt erg op de eerder genoemde Plantronics HW251N. het heeft alle functies van het duurdere model – ruisonderdrukkende microfoon, geluid van HD-kwaliteit en verstelbare arm, behalve dat het slechts $ 50 is! Het wordt geleverd met de professionele garantie van 2 jaar. Dit is onze best verkopende Jabra-headset vanwege de prijs van slechts $ 50.

Jabra Biz 2300 Mono ~$100

Jabra Biz 2300 is de “middle of the line” Jabra-headset met snoer. Beter over alle constructie dan de Jabra Biz 1500 en meer functies zoals Kevlar verstevigd snoer, waardoor het vrijwel onbreekbaar is. Air-shock mic, een microfoon die ademhalingsgeluiden voor de beller elimineert. 360 graden. gratis spin boomarm.

Jabra Biz 2400 II ~$200

De Jabra Biz 2400 II Duo-headset met ruisonderdrukking is de “top of the line” Jabra-headset met snoer. Hij is uitgerust met extra grote leren oorschelpen om onnodig achtergrondgeluid te blokkeren. Extra vulling op de hoofdband voor extra comfort. Met Kevlar versterkte snoeren, Peakstop-technologie die extra harde ruis verwijdert die door de telefoonlijnen kan komen. Plus 3 jaar garantie van Jabra.

Nu zullen we de draadloze opties analyseren:

Plantronics CS540 draadloze headset, converteerbaar (C054, CO54)

Plantronics CS540 draadloze headset, converteerbaar (C054, CO54), dit is de bestseller van Plantronics op een draadloze set-up, met een bereik tot 100 voet in zichtlijn. In een converteerbare stijl, zodat je hem ofwel over het oor kunt dragen met de meegeleverde oorhaak, of over het hoofd met de meegeleverde hoofdband of achter de nek met de optionele nekband die apart wordt verkocht. Volumeregelaars als mute van de microfoon zijn gemakkelijk toegankelijk als het gesprek beantwoorden/beëindigen. Spreektijd tot 7 uur in één keer opladen, de CS540 heeft de bekende SoundGuard-technologie die de gebruiker beschermt tegen geluidsniveaus boven 118 dBA.

Poly Savi 7310 Office Wireless Headset Mono, bureautelefoon en pc

Poly Savi 7310 Office Wireless Headset Mono, bureautelefoon en pc van Poly, voorheen bekend als Plantronics, is een van de beste opties voor grote implementaties, omdat het de hoogste codering op DECT-frequentie van 256 bit AES-codering biedt, waardoor het dubbele van headsets op één locatie. De Savi 7310 biedt connectiviteit met elke vaste bureautelefoon en computer via USB-A of USB-C. Dit apparaat wordt geleverd met beide kabels, waardoor het een optie is voor laptops of desktopcomputers. Deze headset is een leuke optie voor zowel overheidsinstanties als medisch veld, omdat het de hoogste codering biedt die eerder is genoemd en ze de beste niet-hackbare draadloze connectiviteit nodig hebben. Tot 13 uur gesprekstijd en met een uitstekende standby-tijd van maximaal 50 uur.

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth-stereoheadset

Poly Voyager Focus 2 Office USB-A Bluetooth Stereo Headset is een van de nieuwste toevoegingen van Poly, dit toestel biedt multi-connectiviteit met een bureautelefoon, computer via USB-A en een smartphone via de ingebouwde Bluetooth in de headset. Deze headset biedt een leuke functie die Active Noise Cancelling wordt genoemd, waarmee de headset de meeste geluiden rond de gebruikersomgeving kan blokkeren, maar met de nieuwste technologie van 3 niveaus van geavanceerde digitale hybride Active Noise Cancelling-technologie, waardoor de gebruiker kan schakelen naar verschillende niveaus, afhankelijk van de locatie, en zet het zelfs uit als het niet nodig is. Met een bereik tot 90 meter en een gesprekstijd tot 19 uur kan de Focus 2 overal mee naartoe worden genomen en met de smartphone worden gebruikt.

Jabra Pro 920 Mono draadloos headsetsysteem

Jabra Pro 920 Mono Wireless Headset System, het instapmodel van Jabra voor een draadloze oplossing voor een bureautelefoon. Met een eenvoudige installatie en ruisonderdrukkende microfoon die tot 60 procent van het achtergrondgeluid kan blokkeren. Bereik tot 100 meter op zichtlijn, ook voor een aantrekkelijke prijs. Gebruiksvriendelijke gesproken aanwijzingen maken het instellen een fluitje van een cent, met intuïtieve call control-knoppen maakt het gemakkelijk om oproepen op afstand te beheren. Omdat het een converteerbare stijl is, zijn onder de optionele draagstijlen de oorhaak en de nekband.

Jabra Engage 65 Mono draadloos headsetsysteem

Jabra Engage 65 Mono draadloos headsetsysteem. Op weg naar de voedselketen hebben we deze headset, die een DECT Secure-niveau C biedt, een van de beste opties voor overheidsinstanties waar de DECT-frequentie een hoog beveiligingsniveau moet hebben, hierdoor biedt de Engage 65 3 keer de draadloze dichtheid voor grotere implementaties. Met een gebruiksvriendelijk en discreet ontwerp, met een bereik van maximaal 150 meter in zichtlijn, met een ingebouwd gesprekslampje in de oorschelp en de microfoon, zodat de gebruiker opvalt tijdens een gesprek. Verbinding met een bureautelefoon en een computer via USB-A.

Jabra Engage 75 stereo draadloos headsetsysteem

Jabra Engage 75 stereo draadloos headsetsysteem, we bereiken de top van de keten van Jabra met de Engage 75, dankzij de hoogste DECT-codering als de jongere broer of zus, waardoor drie keer headsets op één locatie kunnen worden gebruikt. Met dit apparaat kunt u het gebruiken met meer apparaten, een bureautelefoon, twee computers via USB-A en twee Bluetooth-apparaten, dankzij de ingebouwde Bluetooth in de basis van de headset. U kunt enkele instellingen beheren vanaf de basis van het aanraakscherm, die u ook laten weten welk apparaat in gebruik is, de levensduur van de batterij en de gesprekstijd. Ingebouwde bezetverlichting, een van de favoriete functies van onze medewerkers, zodat de gebruiker kan laten weten wanneer hij aan het bellen is.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart