Bekijk de camera’s van de Sony Xperia 1 III in actie op deze vermeend gelekte foto’s

Sony is geen onbekende in lange pauzes tussen apparaataankondiging en daadwerkelijke verkoop. Dit is zeker het geval met de nieuwe Xperia 1 III en Xperia 5 III. Beide werden in april onthuld en kunnen waarschijnlijk rond half juni in Japan worden verwacht. In de tussentijd heeft Sony zijn best gedaan om de belangstelling hoog te houden met een paar promovideo’s en technische besprekingen die vooral rond de camera-instellingen op de nieuwe telefoons waren gericht. Misschien wel het meest intrigerende deel van het pakket, vrijwel gedeeld tussen de Xperia 1 III en zijn kleinere Xperia 5 III-broer of zus.

Promo’s en technische gesprekken zijn geweldig en allemaal, maar het daadwerkelijk zien van de camera’s in actie is een heel andere ervaring. Een die de gerenommeerde Weibo-lekster ZACKBUKS beweert te bieden via een paar vroege voorbeeldfoto’s, naar verluidt gemaakt met een Xperia 1 III-eenheid.

Sony Xperia 1 III-voorbeelden: 70 mm
Sony Xperia 1 III-voorbeelden: 105 mm

Voorbeelden van Sony Xperia 1 III: 24 mm • 70 mm • 105 mm

De samples zelf gaan niet vergezeld van noemenswaardige details. De EXIF ​​lijkt ook van hen te zijn geschrobd, wat jammer is. We hebben ten minste één reeks van drie opeenvolgende opnamen van dezelfde scène die blijkbaar zijn gemaakt met de drie optische zoomniveaus die worden geboden door de camera-instellingen. Dat wil zeggen – de eerste 12 MP komt nog steeds van de 24 mm (1x), f / 1.7, 1 / 1.7 “, 1.8 µm, Dual Pixel PDAF, OIS – geactiveerde hoofdcamera op de Xperia 1 III. Daarna hebben we voorbeelden van de 12 MP, 1 / 2,9 “, Dual Pixel PDAF, OIS-telelenscamera met elk van de variabele telelenzen – de f / 2.3, 70 mm telefoto en vervolgens de f / 2.8, 105 mm telefoto. Helaas is er geen passend sample van de 12 MP, f / 2.2, 16 mm (ultrabrede), 1 / 2.6 “, Dual Pixel PDAF ultrabrede camera in de set.

Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden
Sony Xperia 1 III-voorbeelden

Sony Xperia 1 III-voorbeelden

De rest van de samples is een beetje een mengelmoes zonder duidelijke indicatie van welke snapper ze nog steeds afkomstig zijn. We kunnen echter waarschijnlijk weloverwogen gissingen maken. Dat gezegd hebbende, dit zijn vroege voorbeelden, van een vroege eenheid en allemaal bij weinig licht, dus we zullen afzien van daadwerkelijke opmerkingen over kwaliteit en prestaties. Het is misschien de moeite waard om te vermelden dat ZACKBUKS onder de indruk was van de kleurconsistentie over de zoomniveaus, evenals de kwaliteit van de opname met het kleine meisje dat met de hond liep – beide onderwerpen waren in beweging.

Hopelijk is dit niet de laatste die we zien van Sony’s nieuwe vlaggenschepen. De verwachtingen zijn tenslotte behoorlijk hoog, vooral nadat we wat voorlopige informatie hebben geleerd over het oogstrelende potentiële prijskaartje op de Xperia 1 III.

Bron (in het Chinees) | Via (in het Japans)

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart