5 draadloze headsets met het beste bereik 2021

Bereik in draadloze headsets is een belangrijke factor om te overwegen. Mobiliteit op kantoor is erg belangrijk om efficiëntie bij multitasking te garanderen en de arbeidsproductiviteit te verhogen. Met een groot effectief headsetbereik kunt u zich vrij bewegen en werken op kantoor. Daarom is het vinden van een kwaliteitsheadset met een goed bereik erg belangrijk. Sommige kantoren gebruiken de beste Bluetooth-kantoorheadsets voor meer mobiliteit en sommige gebruiken kantoorheadsets van topkwaliteit voor efficiëntie en bereik. Hier is een lijst van onze top 4 draadloze headsets met het beste assortiment:

Jabra Engage 75 Mono draadloos headsetsysteem (favoriet personeel)

De nieuwe Jabra Engage 75-serie claimt maar liefst te hebben 490 voet bereik (optimaal conditie natuurlijk)! De grootste afstand tot een draadloze headset die momenteel op de markt is. Het heeft ook 13 uur batterijduur, het meeste van alle draadloze headsets. Uitgerust met de nieuwe geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon en een 128-bits coderingstechnologie. Weegt slechts 64 gram, een van de lichtste headsets die er is. Jabra Engage 75 maakt verbinding met 5 apparaten mogelijk (2 USB, 2 Bluetooth, 1 bureautelefoon). Je schakelt gemakkelijk tussen elk van de 5 apparaten met het aanraakpaneel op de basis.

Belangrijkste kenmerken:

 • Draadloos bereik: tot 490 ft
 • Draadloze technologie: DECT 1.9 ghz
 • Aansluiting tot 5 apparaten (2 USB-apparaten, 2 Bluetooth-apparaten en 1 analoge bureautelefoon)
 • Geavanceerde microfoon met ruisonderdrukking
 • Gecertificeerd door Microsoft Skype for Business
 • Spreektijd: tot 13 uur
 • Sta maximaal 120 mensen toe dezelfde headset op dezelfde locatie te gebruiken.

Jabra Engage 65 stereo draadloos headsetsysteem

De Jabra Engage 65 Stereo Wireless Headset Jabra Engage 65 stereo draadloos headsetsysteemSystem is een van de meest concurrerende en betrouwbare headsets op de markt voor luide en lawaaierige werkplekken en een topkeuze voor werkomgevingen die gemengde telefonie gebruiken. Een draadloze headset met twee luidsprekers waarmee werknemers oproepen van hun bureau en soft-phone kunnen aannemen met één headset, het heeft een effectief spreekbereik van maximaal 150 meter en 13 uur gesprekstijd.

De Engage 65 stereoheadset biedt een van de lichtste headsets op de markt, echt comfortabel en gebruiksvriendelijk met slechts 83 g gewicht, beschouwd als een van de toppers van Jabra, de Engage 65 Stereo maakt ook tot 3 keer meer draadloze headsets mogelijk gebruikers op dezelfde locatie zonder interferentie, speciaal ontworpen voor een open kantooromgeving.

De Engage 65 wordt geleverd met een indrukwekkende ruisonderdrukkende microfoon die tot 60% van het achtergrondgeluid kan blokkeren en met een ingebouwd druklicht erin, zodat u mensen kunt laten weten wanneer de gebruiker in gesprek is, waardoor het een leuke functie is vereist in open kantooromgevingen of callcenters.

Jabra Engage 75 Convertible draadloos headsetsysteem

De Jabra Engage 75 convertible, vervangt de Jabra Engage 75 Convertible draadloos headsetsysteemrespectabele PRO 9470 Mono Wireless Headset en het omzeilt als een van de beste headsets met een breed spreekbereik. Het heeft een maximaal bereik van 150 meter, perfect voor snel multitasken op kantoor. Het heeft drie verschillende draagstijlen en drievoudige connectiviteit voor gebruik met bureau-, zachte en mobiele telefoons.

Verschillende ultramoderne geluidstechnologieën stellen de Jabra Engage 75 Convertible in staat om ongeëvenaarde helderheid en veiligheid te bieden. Een 360 graden verstelbare arm met geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon en bezetlampje, wat een leuke functie is als je de meeste tijd aan de telefoon bent.

Belangrijkste kenmerken:

 • Tot 490 voet draadloos bereik
 • Multi-use connectiviteit: bureau, soft- en mobiele telefoons
 • Intuïtieve touchscreen-basis voor gebruiksgemak, met weergave van aangesloten apparaten, batterij- en oproepbediening
 • Volledige gehoorbescherming met Jabra PeakStop
  Breedbandgeluid (150 Hz – 6800 Hz)

Sennheiser SDW 5066 Binaural Triple Connect draadloze headset

Deze headset van Sennheiser, de SDW 5066, biedt een drievoudige connectiviteit, waarmee je dat kuntSennheiser SDW 5066 Binaural Triple Connect draadloze headset gebruik het met uw bureautelefoon, computer en mobiele telefoon en biedt de veelzijdigheid van 2 mobiele apparaten tegelijkertijd. Bedekt beide oren en met actieve ruisonderdrukking die een bereik tot 590 ft geeft (gezichtslijn) met een respectabele batterijduur van maximaal 10 uur gesprekstijd en snel opladen tot 100% in slechts 1,5 uur, waardoor het een van de snelste oplaadbare headsets die op de markt verkrijgbaar zijn. De SDW 5066 biedt het gemak van conferentiegesprekken met 3 extra draadloze headsets naar het basisstation, waardoor het een optie is voor mensen die op zoek zijn naar een conferentie die is opgezet vanwege hun productiviteit.

Sennheiser SDW 5015 Convertible Dual Connect draadloze headset

De SDW 5015 biedt de veelzijdigheid van verschillende draagstijlen, zowel over het oor als over hetSennheiser SDW 5015 Convertible Dual Connect draadloze headset hoofd of achter de nek, waardoor de gebruiker meer opties heeft. Deze headset biedt dubbele connectiviteit, zodat u hem met uw bureautelefoon en uw computer kunt gebruiken met behulp van de meegeleverde kabels. Met een bereik van 590 ft (zichtlijn) en een configuratie voor conferentiegesprekken of training, waardoor maximaal 3 extra draadloze headsets kunnen worden gesynchroniseerd met hetzelfde basisstation. Met een gesprekstijd van maximaal 10 uur en een standby-tijd van 48 uur biedt de Sennheiser SDW 5015 zijn automatische slaapmodus na 12 uur en buiten bereik om de batterij te sparen. Snel opladen is een van de kwaliteiten van deze headset die in 30 minuten tot 50% geeft, en met de ActivGard-technologie van Sennheiser die de gebruikers beschermt tegen verwondingen veroorzaakt door de uitbarstingen van geluid op de lijn.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart