Bekijk deze geweldige deals voor VPN’s en wachtwoordbeheerders

Beveiliging en gemak zijn twee van de belangrijkste dingen voor een goede browse-ervaring. U wilt het gevoel hebben dat u en uw gegevens veilig zijn, en het is ook fijn als alles gewoon soepel verloopt. Een VPN is de sleutel tot die veiligheid en dat gemak. Met de juiste VPN kunt u browsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw gegevens op een tiental verschillende plaatsen terechtkomen, en u kunt ook gemakkelijk veel van de beperkingen en censuurregels omzeilen die browsen saai en onbevredigend maken.

Met een wachtwoordbeheerder kunt u uw online accounts nog beter beveiligen door sterke wachtwoorden te genereren en op te slaan wanneer u ze nodig heeft. Als je je browse-ervaring wilt verbeteren door een VPN of een wachtwoordbeheerder aan de mix toe te voegen, bekijk dan deze geweldige deals hieronder.

LightyearVPN: snel en veilig internet

Deze VPN biedt alles wat je zoekt in een VPN en nog wat meer. Krijg toegang tot wereldwijde servers die u grenzeloze toegang geven tot eerder geblokkeerd materiaal en doe het wetende dat uw activiteit nooit zal worden gedeeld. U kunt LightyearVPN: snel en veilig internet nu krijgen voor $ 49,99 terwijl het in de uitverkoop is voor 58% korting.

personalVPN ™ Pro

personalVPN ™ is gebruiksvriendelijk en kan uw browsen beveiligen zoals alleen een VPN dat kan. Krijg de anonimiteit en ongebonden digitale vrijheid die u zoekt in een VPN met één klik, en als u vragen heeft, kunt u op elk moment chatten met een niet-uitbesteed ondersteuningsteam. Maak uw aanwezigheid op internet onzichtbaar met personalVPN ™ Pro, nu te koop voor $ 34,99, een korting van 50%.

UTunnel VPN-basislicentie (5 apparaten) + Bring Your Own Server: levenslang abonnement

UTunnel brengt meer naar de tafel dan de gemiddelde VPN door u uw eigen privé VPN-server te laten opzetten. Het enige dat u hoeft te doen, is uw eigen server gebruiken en de snelle installatieprocedure doorlopen, en u hebt volledig privé 256-bit gecodeerd browsen voor maximaal 5 apparaten. Krijg levenslange bescherming voor uw netwerk met UTunnel VPN-basislicentie (5 apparaten) + Bring Your Own Server: Lifetime Subscription – het is te koop voor $ 69,99, maar kost normaal $ 199.

Sticky Password Premium Lifetime-abonnement: bundel met 2 accounts

Met deze fantastische levenslange wachtwoordbeheerder hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onthouden of aanmaken van uw wachtwoorden. Maak sterke, unieke wachtwoorden wanneer u ze nodig heeft en sla ze automatisch op, zodat u niet voor elk nieuw account een wachtwoord hoeft bij te houden. Deze wachtwoordbeheerder kan voor al uw apparaten werken en voor elk ervan synchroniseren via lokale en cloudverbindingen. Ontvang Sticky Password Premium Lifetime-abonnement: 2-Account Bundle om al uw wachtwoorden op orde te houden, en het wordt geleverd met een tweede abonnement dat u kunt geven aan elke vriend die een beetje extra beveiliging nodig lijkt te hebben, nu slechts $ 49,99.

Wachtwoordbeheerder-gezinsabonnement passeren: abonnement voor 1 jaar

Deze wachtwoordbeheerder biedt niet alleen veilige wachtwoorden wanneer u ze nodig heeft, hij kan ook zorgen voor uw creditcards, burgerservicenummer en andere persoonlijk identificeerbare informatie. Maak uw browsen soepel door de functie voor automatisch aanvullen te gebruiken die uw informatie onthoudt en volledig veilig houdt. U kunt zelfs afzonderlijke veilige gegevenskluizen maken waarin uw wachtwoorden en informatie voor verschillende doeleinden worden bewaard. Beveilig uw browsen thuis en op het werk met Enpass Password Manager Family Plan: 1-jaarabonnement, momenteel te koop voor $ 23,99.

iProVPN: levenslang abonnement (bundel met 2 accounts)

Enkele van de beste dingen die je in een VPN kunt hebben, zijn een goede AdBlocker en een instant kill switch, en deze VPN brengt zowel jou als een vriend naar de tafel. Browse zonder advertenties op maximaal 10 apparaten en verbreek onmiddellijk uw internetverbinding als uw verbinding met de VPN wordt verbroken. U krijgt ook alle andere geweldige functies die u van een VPN kunt verwachten. Omzeil geografische beperkingen voor grote sites op een volledig beveiligde verbinding met iProVPN: Lifetime Subscription (2-Account Bundle), en je kunt het in de uitverkoop krijgen voor $ 59,99.

wachtwoordbeheerder

2-jarig NordVPN-abonnement + $ 10 StackSocial.com Store-tegoed

NordVPN is een hoofdbestanddeel van de branche en ze hebben die positie verdiend door ontegenzeggelijk goed te zijn in wat ze doen. Met NordVPN kun je elke internetverbinding beveiligen, inhoudsbeperkingen omzeilen, volledig anoniem blijven en meer dan 5.000 servers wereldwijd gebruiken. Je kunt een 2-jarig abonnement op NordVPN krijgen + $ 10 StackSocial.com Store Credit te koop voor $ 89, een prijsverlaging van 68%.

Prijs is onder voorbehoud


Pocketnow Digital aanbiedingen

Pocketnow biedt elke week geweldige deals. Of het nu gaat om software of hardware, accessoires of andere uitrusting, we proberen de beste deals aan te bieden die u daar kunt vinden.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart