Samsung zal het MWC in Barcelona bijwonen, maar alleen virtueel

Het Mobile World Congress zal vorig jaar een comeback maken na het overslaan van 2020. De tentoonstelling zal plaatsvinden tussen 28 juni en 1 juli in Barcelona, ​​Spanje met maar liefst 50.000 mensen.

Veel technologiebedrijven hebben echter besloten dat het nog steeds niet veilig is om hun werknemers op pad te sturen om persoonlijke presentaties te geven. De laatste die zich terugtrekt, is Samsung Electronics – als het bedrijf iets te onthullen heeft op het MWC, zal het dat virtueel doen.

“De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, partners en klanten is onze eerste prioriteit, daarom hebben we de beslissing genomen om ons terug te trekken uit het persoonlijk exposeren op het MWC van dit jaar. We kijken ernaar uit virtueel deel te nemen en te blijven samenwerken met GSMA en branchepartners om nieuwe mobiele ervaringen te bevorderen ”, schrijft Samsung in een verklaring.

De organisator van het MWC, de GSMA, zal van de aanwezigen eisen dat ze een negatieve test laten zien voordat ze aankomen en dat ze ook om de drie dagen opnieuw moeten worden getest. Toch denken Samsung en vele anderen dat het beter is om op veilig te spelen.

Sony, Nokia, Google en Ericsson behoren tot de grootste namen die zich hebben teruggetrokken uit de beurs. British Telecom, Facebook, Oracle en anderen zullen het evenement ook overslaan.

Bron

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart