Best beoordeelde hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor Office Phone Review 2021


Gebruikersbeoordeling:

5
( 85 stemmen)

Werken op een kantoor met meerdere medewerkers kan een moeilijke taak zijn. Het constante gebabbel op kantoor maakt het moeilijk wanneer u aan de telefoon bent. Gelukkig zijn er genoeg koptelefoons die helpen om het grootste deel van het achtergrondgeluid weg te filteren. Ik ben er bijna zeker van dat de meerderheid van de mensen de uitdrukking ‘noise-cancelling’ heeft gehoord. In het algemeen verwijst dat naar het vermogen van de microfoon om ruis weg te filteren voor de gebruiker aan de andere kant van de telefoon. Hieronder vind je een kleine lijst met headsets die goed zijn in het wegfilteren van dat achtergrondgeluid. Als bonus voeg ik een paar koptelefoons toe die ruis wegfilteren via de microfoon en het geluid via de oortelefoons! Sommige headsets hebben passieve / actieve oortelefoons met ruisonderdrukking.

Laten we beginnen met de categorie met alleen ruisonderdrukkende microfoons. Let op: al deze headsets worden geleverd met een uitstekende microfoon met ruisonderdrukking. Alle headsets met snoer hebben een bodemkabel of een versterker nodig om met uw apparaat te werken.

Plantronics HW720 EncorePro headset met ruisonderdrukking:

Zoals ik hierboven al zei, heeft dit een uitstekende ruisonderdrukkende microfoon. Maar daarnaast heb je high-definition audio, zachte kunstleren oorkussens en een zeer stevige constructie. Deze CORDED binaurale (bedekt beide oren) koptelefoon heeft een beetje passieve noise cancelling (denk aan een koptelefoon over je oren laten rusten zonder dat er geluid wordt afgespeeld). De microfoon is een beetje uniek, hij zit net onder de basis van de oortelefoon om mogelijke interferentie met uw perifere zicht te voorkomen. U kunt de microfoon ook verlengen tot de perfecte afstand tot uw mond. Met dat alles gezegd, als je je in een erg luide omgeving bevindt met kleine ruimtes of geen partities, wil je waarschijnlijk kiezen voor iets met actieve ruisonderdrukking. Geweldige hoofdtelefoon voor milde chatter op kantoor. Vereist een bodemkabel of versterker, wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Jabra Engage 65 stereo draadloos headsetsysteem:

Dit is de nieuwste draadloze hoofdtelefoon op de markt. Vergelijkbaar met het bovenstaande, als u zich in een milde tot matig lawaaierige omgeving bevindt, is deze draadloze headset met twee oren een geweldige keuze. Dit monster komt uit de doos met een enorm draadloos bereik van 150 meter, 13 uur gesprekstijd en een geavanceerde microfoon met ruisonderdrukking. Het geweldige aan deze hoofdtelefoon is dat je hem zelfs tegelijk met je bureautelefoon op je computer kunt aansluiten, zodat je kunt schakelen tussen oproepen op je vaste lijn en softphone-applicaties. Deze hoofdtelefoon is gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business, dus chat lekker, of geniet gewoon van YouTube of stream wat Spotify. Het werkt op DECT-technologie zoals veel andere draadloze hoofdtelefoons, maar deze gebruikt DECT-beveiligingsstap C en gebruikt door FIPS goedgekeurde algoritmen voor het genereren van sleutels, versleuteling van de payload en authenticatie. Het is de veiligste headset op de markt. Zoals ik al zei, behoort deze hoofdtelefoon tot de nieuwste en beste technologie van Jabra. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om te kopen.

Jabra Engage 75 stereo draadloos headsetsysteem:

De nieuwste technologie is nog beter geworden. Deze binaurale draadloze headset heeft dezelfde kenmerken van de Engage 65 plus meer. Je hebt nog steeds het ongelooflijke bereik, de gesprekstijd en de geavanceerde microfoon met ruisonderdrukking, enz. Het belangrijkste verschil tussen deze headset en de Engage 65 is de mogelijkheid om verbinding te maken met nog meer apparaten en een basis met aanraakscherm. De Engage 75 kan 5 apparaten tegelijkertijd verbinden. Ja, je leest het goed. 5 apparaten. U kunt 2 USB-, 2 Bluetooth- en 1 bureautelefoon aansluiten. Nu weet ik niet waarom je zoveel apparaten zou moeten aansluiten, maar ik denk dat het goed is om te weten dat je het kunt. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om te kopen.

Ruisonderdrukkende oortelefoons en microfoon:

Plantronics SHR2083-01 Robuuste headset met ruisonderdrukking:

Voor extreem luide omgevingen hebben we hier een circumaurale headset met twee oren. Deze koptelefoon is ontworpen voor gebruik in zeer luide omgevingen, van vliegdekschepen tot de New York Stock Exchange. Ze hebben 22 dB ruisonderdrukking via de oorschelpen en 20 dB via de microfoon. Deze koptelefoon is buitengewoon duurzaam. De kabels zijn bestand tegen UV, oliën en oplosmiddelen, zijn bestand tegen extreme temperaturen en blijven flexibel. Als u zich in een callcenteromgeving bevindt of erg hard achtergrondgeluid heeft, is dit de beste headset met snoer voor ruisonderdrukking. Dit is een headset met snoer, dus je hebt een bodemkabel of een versterker nodig. Wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Plantronics Voyager Focus UC Bluetooth USB-headset:

Deze draadloze Bluetooth-headset zou geweldig zijn voor een luidruchtige omgeving. Het heeft actieve ruisonderdrukking in de oortelefoons en een ruisonderdrukkende microfoon. Het is niet alleen erg comfortabel, maar u kunt het ook koppelen met een ander Bluetooth-apparaat. Stel dat uw mobiele telefoon overgaat, u kunt de oproep beantwoorden met dezelfde hoofdtelefoon. Het heeft zachte, pluche oorkussens zodat je ze de hele dag kunt dragen. Over het algemeen zijn deze headsets ontworpen voor gebruik met een computer en mobiele telefoon. We zien echter dat veel mensen een actieve ruisonderdrukkende ANC-hoofdtelefoon (die ruis door de oortelefoons blokkeert) willen hebben voor gebruik met bureautelefoons. Gelukkig is daar een oplossing voor. U kunt deze hoofdtelefoon koppelen met een pc / USB-schakelaar, zodat u deze hoofdtelefoon met een vaste bureautelefoon kunt gebruiken. Je hebt ongeveer 12 uur gesprekstijd en een draadloos bereik van 45 meter vanaf de Bluetooth-dongle. Er zijn veel andere subtiele functies waarover u kunt lezen hier. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Plantronics Savi 8220 Draadloze headset Binauraal Savi 8200-serie (mijn favoriet)

Deze Plantronics Savi 8220-headset is de nieuwste draadloze headset met ruisonderdrukking van Plantronics. Als je bekend bent met de Savi 700-serie, is de 8200-serie een verbetering daarop. Je hebt dezelfde drievoudige connectiviteit: bureautelefoon, computer, mobiele telefoon. Het grote voordeel van deze headset is de actieve ruisonderdrukking (ANC) en de extra spreek- en standby-tijd. U hoeft niet langer te kiezen tussen een robuuste headset met snoer of een headset met alleen Bluetooth. Dit is het beste van twee werelden, inclusief 13 uur gesprekstijd en een draadloos bereik van 590 ft. Deze heeft een uitstekende ruisonderdrukkende microfoon en is zeer comfortabel. De Plantronics Savi 700-serie was altijd al een geweldige headset, nu is hij nog beter geworden. Het heeft de beste ruisonderdrukkende microfoon van alle headsets in deze lijst. Wordt compleet geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Klik HIER om nu te kopen.

Plantronics Voyager 8200 UC draadloze Bluetooth-headset:

Last but not least hebben we de beste draadloze technologie die Plantronics maakt. Deze headset is de nieuwste toevoeging aan de noise cancelling koptelefoon / microfoon headsets. Dit heeft een omnidirectionele boomloze microfoon, dual mode active noise cancelling (ANC) en 20 uur gesprekstijd. Net als de Voyager Focus kunt u deze hoofdtelefoon gebruiken met uw Bluetooth-apparaten en met uw vaste bureautelefoon met een pc / USB-schakelaar. Als u niet aan de telefoon bent, kunt u tot 24 uur genieten van muziek streamen, films kijken, enz. Een andere handige functie is een open microfoonknop waarmee u naar uw omgeving kunt luisteren wanneer dat nodig is. Dus om dit apparaat samen te vatten, extreem krachtig, comfortabel en uniek. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Plantronics Blackwire 7225 USB-stereoheadset met snoer, zwart

Dit is een nieuwe editie van de Blackwire-serie. Wat deze headset uniek maakt, is dat hij actieve ruisonderdrukking heeft, maar dat het een bedrade USB-headset is. Dat vind je nergens anders. De actieve ruisonderdrukking (ANC) is een geweldige functie als u zich in een luidruchtig kantoor bevindt. Naast de ruisonderdrukkende oortelefoons heeft het mooie ruisonderdrukkende boomloze microfoons. U kunt ook naar muziek luisteren met deze hifi-stereoheadset. Als je een klein budget hebt en ook een headset met ruisonderdrukking nodig hebt, zou dit een goede optie zijn. Klik hier om nu te kopen.

Er zijn veel andere kleinere functies en details waarover u kunt lezen door onze website. Neem voordat u een beslissing neemt, of als u niet zeker bent van compatibiliteit, contact met ons op via.

Headsetplus.com

877-999-3838 of 650-306-9768

of je kunt me een e-mail sturen op Jimmy@headsetplus.com

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart