Beste Microsoft Teams-compatibele headset, beoordelingen


Gebruikersbeoordeling:

5
( 14 stemmen)

Moderne bedrijven en hoofdkantoren gebruiken naast hun VoIP ook softphone-applicaties en een van de bekendste en met een lange tijd gereputeerde Skype for Business is in 2015 gelanceerd door Microsoft, waardoor professionals video-conferentiegesprekken kunnen voeren met maximaal 250 mensen. , chat en spraakoproepen vanuit hun kantoor en / of hun eigen huis!

Skype for Business was een geweldige tool voor deze professionals en Microsoft zette een grotere stap door te introduceren Microsoft Teams, dat niet alleen een nieuwe versie van Skype for Business is, maar een totaal nieuw platform dat de veelzijdigheid van Skype for Business integreert met de mogelijkheid om applicaties van derden toe te voegen, integratie van Microsoft Office en de diversiteit van de beschikbaarheid in 18 talen. Dit alles zijn, is een van de belangrijkste redenen waarom Microsoft nu meer dan ooit hun nieuwe cloudsysteem pusht.

Met deze cloudgebaseerde applicaties zullen er onder meer enkele vereisten zijn voor luidsprekertelefoons, headsets en / of videocamera’s, en we zullen de beste op de huidige markt beoordelen. Sommige van deze opties zijn met een snoer en andere zijn draadloos, afhankelijk van de ruimte en locatie, waardoor je een bredere waaier aan opties hebt om te kijken.

Jabra EVOLVE 20 MS Stereo USB Headset voor MS Lync

Jabra EVOLVE 20 MS Stereo USB Headset voor MS Skype for Business

Dit is het instapmodel headset met snoer, van de respectabele Jabra die beide oren bedekt, waardoor de gebruiker de beste geluidskwaliteit krijgt en met Jabra’s ruisonderdrukkende microfoon, bedieningseenheid met volumeregeling en plug-and-play-installatie, waardoor het een heel eenvoudig te gebruiken headset is op een betaalbare prijs. prijs, bestel de jouwe HIER.

Jabra EVOLVE 30 II MS Stereo USB Headset voor MS Skype met 3,5 mm

Als we naar boven klimmen, hebben we de Jabra Evolve 30 II, vergelijkbaar met deJabra EVOLVE 30 II MS Stereo USB Headset voor MS Skype met 3,5 mm jongere broer of zus, maar met belangrijke veranderingen zoals kunstleren oorkussens, en met de mogelijkheid om te worden gebruikt in vrijwel elke smartphone met een 3,5 mm-aansluiting, dankzij de USB-adapter met ingebouwde oproepbesturingstoetsen met LED-indicatoren, waardoor het een leuke optie is voor een medium budget headset met snoer.

Jabra Evolve2 30 USB-A Microsoft Teams mono bekabelde pc-headset

Een van de nieuwe toevoegingen van Jabra in headsets met snoer is het nieuwe voor het jaar Evolve2 30, dit model is een luxe model van het vorige, dat nog steeds te vinden is in Mono en Stereo, met slimme microfoons die de gebruikersomgeving kunnen blokkeren tot Jabra Evolve2 30 USB-A Microsoft Teams mono bekabelde pc-headset60% heeft de Evolve2 30-headset nu de volumeregeling ingebouwd in de zijkant van de headset, waarmee u het volume kunt moduleren, de microfoon kunt dempen en oproepen kunt beantwoorden / beëindigen / in de wacht zetten, afhankelijk van de toepassing die op een iets eenvoudigere en intuïtievere manier wordt gebruikt. dan voorheen. De oorschelpen worden nu geleverd met traagschuim, wat een leuke touch is voor een headset op instapniveau en voor mensen die hem de hele dag gebruiken een grote waardering. Ingebouwd lampje aan één kant van de headset waarmee u mensen kunt laten weten wanneer u in gesprek bent.

Jabra Evolve2 40 MS Mono USB-A draadheadset, Microsoft Teams

Als volgende hebben we nu de nieuwe Evolve2 40-headset met snoer, deze eenheid is nu in meer variaties verkrijgbaar dan de jongere broer of zus. Nu hebben we deze in Mono USB-A, Stereo USB-A, Mono USB-C en Stereo USB-C,Jabra Evolve2 40 MS Mono USB-A draadheadset, Microsoft Teams nu hebben we een extra microfoon waarmee de headset het volume in de oorschelp kan moduleren om het de beste geluidskwaliteit voor de gebruiker te geven. Het ingebouwde drukke lampje bevindt zich nu aan beide zijden van de headset als stereo en helderder, dankzij de extra LED’s en met een nieuwe functie waarmee u de microfoon kunt dempen door de microfoonarm omhoog te brengen, zonder de mute-toets te gebruiken of het toetsenbord, erg handig bij thuiswerken. De Evolve2 40 biedt mooie grotere oorschelpen van 40 millimeter met een exclusief ontwerp voor het linker- en rechteroor, waardoor je de beste geluidskwaliteit krijgt in een anatomische en comfortabele headset. Volumeknoppen en oproepen beantwoorden / beëindigen in de headset, waardoor de volumeregeling niet op een vreemde positie in de kabel zit, de Evolve2 40 heeft bewegingssensoren die kunnen detecteren wanneer de headset wordt gedragen, waardoor het een goede optie is voor wanneer je een snel bellen of in een lastminutevergadering springen.

Jabra Biz 2300 USB Microsoft Lync Mono Noise Cancelling Headset

We hebben nu de Jabra Biz 2300 die dit een langere tijd heeft Jabra Biz 2300 USB Microsoft Lync Mono Noise Cancelling Headsetduurzame headset en van professionele kwaliteit, dankzij de van Kevlar gemaakte kabels en zachte, wasbare schuimrubberen oorkussens die één oor bedekken, met een ongelooflijk gewicht van slechts 49 gram, waardoor het een leuke optie is voor professionals die de hele dag een headset moeten dragen. Volumeregeling met mute, waarmee u de microfoon rechtstreeks vanaf het apparaat kunt dempen.

Jabra Biz 2400 II Mono MS 3-in-1 USB-computerheadset, MS Teams

De Biz 2400 II is de tweede generatie van de Biz 2400, bekend om zijn reputatie bij callcentergebruikers, deze headset wordt geleverd in een converteerbare 3-in-1-stijl, Jabra Biz 2400 II Mono MS 3-in-1 USB-computerheadset, MS Teamsdus kan worden gebruikt over het hoofd met een hoofdband, over het oor met een oorhaak of achter de nek met de nekband, al deze draagstijlen worden bij de headset geleverd, waardoor het een goede oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een headset die veelzijdigheid biedt in draagstijl. Met ruisonderdrukkende microfoon van Jabra, kunstleren oorkussens en Kevlar-versteviging in de bedrading en headset, waardoor het een lichtere en duurzame eenheid wordt. Programmeerbare knoppen van de computer door de gebruiker, onder de functies die kunnen worden geprogrammeerd, kunnen taken zijn als “mobiele oproep beantwoorden” of “spreken dempen”. Compatibel met pc en Mac.

Plantronics Blackwire 5220 USB, 3,5 mm headset, MS Skype Cert

Van Plantronics hebben we de Blackwire 5220, a Plantronics Blackwire 5220 USB, 3,5 mm headset, MS Skype Certhoofdtelefoon met snoer die compatibel is met elke computer dankzij de USB-connector en vrijwel elke smartphone of mp3-speler met een 3,5 mm-aansluiting, die beide oren bedekt, de beste geluidskwaliteit geeft op stereo met kunstleren oorkussens, die de gebruiker extreem comfort bieden. Een van de weinige headsets die op de markt verkrijgbaar is Compatibel met luisterspoelOmdat het een leuke optie is voor mensen die op zoek zijn naar een headset met snoer voor gebruikers met gehoorproblemen, bestel deze dan HIER.

Plantronics Blackwire 7225 USB-stereoheadset met snoer, zwart

Plantronics geeft ons de 7225 USB Stereo met snoer Plantronics Blackwire 7225 USB-stereoheadset met snoer, zwartheadset, een grote stap voorwaarts in technologie. USB met snoer met bezetlampje in de USB-poort, met actieve ruisonderdrukking en compatibel met luisterspoel voor gehoorapparaten, geeft deze headset een ongelooflijk voordeel. De 7225 is een headset zonder arm met microfoonontwerp met 4 ingebouwde microfoons in de oorschelpen, ingebouwde bedieningselementen in de headset waarmee u oproepen kunt beantwoorden / beëindigen en zelfs tracks kunt afspelen / pauzeren en het volume op de headset kunt regelen. leuke optie voor een USB-headset met snoer.

Sennheiser SC 30 USB ML Headset, Microsoft Skype gecertificeerd

Sennheiser geeft ons deze betaalbare optie met zijn SC Sennheiser SC 30 USB ML Headset, Microsoft Skype gecertificeerd30 ML, een bedrade USB-headset die één oor bedekt met geluid van HD-kwaliteit, ActivGard aanwezig, dat de gebruiker beschermt tegen akoestische schokken, luide geluidspieken, en met een garantie van 2 jaar, waardoor het een mooie USB-headset met snoer is op instapniveau. Ruisonderdrukkende microfoon ingebouwd in de buigbare microfoonarm voor meerdere aanpassingen.

Sennheiser SC 60 USB ML pc-headset Microsoft Skype gecertificeerd

De SC 60 wordt geleverd met dank aan Sennheiser, metSennheiser SC 60 USB ML pc-headset Microsoft Skype gecertificeerd een respectabele microfoon met ruisonderdrukking, die beide oren in stereo bedekt met ingebouwde ActiveGard-technologie van Sennheiser en grote schuimrubberen oorkussens. Het meest interessante onderdeel naast de buigbare arm in deze headset is de echt toegankelijke prijs hiervan, waardoor het een serieuze concurrent op de markt is.

Jabra Pro 930 MS USB draadloze headset voor Microsoft Lync / OC

Jabra geeft ons de Jabra Pro 930 waarmee u dat kunt Jabra Pro 930 MS USB draadloze headset voor Microsoft Lync / OCgebruik het met uw computer en vrijwel elke bureautelefoon op de markt, beign wireless geeft de gebruiker een beetje meer bewegingsvrijheid zonder concessies te doen aan signaalverlies dankzij de draadloze DECT-technologie met een bereik van 100 meter, Jabra’s respectabele ruisonderdrukking microfoon is ingebouwd in de armarm. Bestel de jouwe HIER.

Jabra EVOLVE 65T MS Stereo USB Bluetooth-oordopjes W / Link 370 MS

Jabra biedt de supercompacte EVOLVE 65T, Jabra EVOLVE 65T MS Stereo USB Bluetooth-oordopjes met Link 370 MSdeze oordopjes bieden de beste geluidskwaliteit compatibel met Skype for Business, compatibel met elke computer die de Link 370 gebruikt en elke smartphone via Bluetooth, een leuke functie van de EVOLVE 65T is de mogelijkheid om 2 apparaten tegelijkertijd te koppelen en de HearTrough-technologie, die het mogelijk maakt zodat u de buitenwereld kunt horen zonder uw oordopjes af te doen.

Plantronics Savi 8210-M Microsoft draadloze headset Mono, 8200 <= keuze van personeel

Plantronics biedt de Savi 8210-M aan met kunstleren oor Plantronics Savi 8210-M Microsoft draadloze headset Mono, 8200kussen dat één oor bedekt, omdat het een luisterspoel-gehoorapparaat is Compatibel en DECT draadloos bereik van maximaal 170 meter gezichtslijn, deze draadloze headset kunt u gebruiken met elke bureautelefoon, computer en smart-apparaat via Bluetooth ingebouwd in de basis van de headset , Ruisonderdrukkende microfoon aanwezig in de arm en toetsen voor beantwoorden / beëindigen van oproepen, volume en dempen met gebruiksvriendelijke toegang. Een van de beste headsets op de markt.

Plantronics Voyager 6200 UC Bluetooth-headset (zwart), Skype Cer

We hebben nu de Plantronics Voyager 6200 oordopjes, Plantronics Voyager 6200 UC Bluetooth-headset (zwart), Skype Cerdit is een van de beste headsets die momenteel verkrijgbaar is, met actieve ruisonderdrukking en met een batterijduur van 16 uur luistertijd, 9 gesprekstijd en 14 dagen stand-by, waardoor het een leuke optie is voor straatkrijgers. Oplaadtijd van 90 minuten, eersteklas hifi-stereogeluid voor muziek en vibrerende nekband die waarschuwt bij een inkomende oproep of waarschuwingen van applicaties, waardoor het een leuke optie is voor mensen die op zoek zijn naar oordopjes van compact formaat.

Sennheiser D10 D10 USB ML draadloze headset Skype voor bedrijven

De D10 USB ML is de meest betaalbare draadloze headset Sennheiser D 10 D10 USB ML draadloze headset Skype voor bedrijvenvan Sennheiser, bedekt deze headset één oor, zodat u de omgeving kunt horen tijdens een gesprek, met 2 draagstijlen en met draadloze DECT-frequentie met een bereik van maximaal 150 meter in het gezichtsveld, met tot 12 uur gesprekstijd wanneer volledig opgeladen en Sennheiser ActiveGard-technologie die de gebruiker beschermt tegen luide geluidspieken. Met de D10 USB ML kunt u maximaal 3 extra gebruikers hebben dankzij de hotdesking-functie voor conferenties.

EPO Sennheiser Adapt 660 UC Bluetooth Headset MS Teams Cert

De MB 600 UC Wireless Headset is een armloze Sennheiser MB 660 UC Draadloze Bluetooth Headset MS Skype Certdesign-headset met actieve ruisonderdrukking, wordt geleverd met de USB-dongle voor uw pc / soft-phone-toepassingen, NoiseGard is aanwezig in zijn actieve ruisonderdrukking, die de achtergrondomgeving controleert op geluiden en het niveau van ruisonderdrukking aanpast aan de headset, waardoor deze een leuke functie, opvouwbaar ontwerp met harde reistas voor eenvoudig transport. Wordt geleverd met een 3,5 mm-kabel voor mobiele apparaten als uw apparaten geen ingebouwde Bluetooth hebben. Koop de jouwe HIER.

Bekijk HIER alle andere door Microsoft Teams gecertificeerde headsets

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart