6 Beste Jabra-headsetsystemen 2021

6 Beste Jabra-headsetsystemen

Als het om headsets gaat, doet niemand het beter dan Jabra. Ze zijn al geruime tijd de leverancier bij uitstek voor bedrijven om hoogwaardige draadloze headsets voor hun werknemers en managers aan te schaffen om de communicatie met elkaar en met hun klanten helder en onberispelijk te houden. Jabra maakt ongetwijfeld een aantal mooie dingen die elke eigenaar zijn werknemers graag zou willen bieden en HeadsetPlus.com is de beste bron om deze met korting te vinden.

Maar wat is het beste Jabra-headsetsysteem? Met zoveel geweldige opties, hoe kunnen we beslissen welke we gaan gebruiken om de beste draadloze headset voor klantenservice te krijgen en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden? Welnu, we maken deze taak een beetje gemakkelijker omdat we de vier beste draadloze Jabra-headsets opsommen. Onze keuze is afhankelijk van de beschikbare functies, het draadloze bereik, Bluetooth-headsets van goede geluidskwaliteit en natuurlijk de meest betaalbare draadloze headsets voor kantoor. Vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare opties kunnen we echter geen numerieke lijst maken, omdat iedereen naar een headset zal kijken en voor zichzelf zal beslissen of ze het leuk vinden.

Jabra Evolve2 65 UC Stereo Bluetooth Draadloze USB-A Headset

De eerste Jabra-headset van hoge kwaliteit die we willen benadrukken, is de nieuwe Jabra Evolve2 65 UC Stereo Bluetooth Wireless USB-A Headset. Met een draadloos Bluetooth-bereik van 30 meter heeft het een van de betere bereiken voor Jabra-headsets van hoge kwaliteit. De Jabra Evolve2 65 heeft ook een ruisonderdrukkende microfoon om achtergrondgeluiden te blokkeren die de gesprekskwaliteit kunnen schaden. Het bevat ook een USB-adapter om aan te sluiten op uw pc of laptop. Met een verbluffende spreektijd van maximaal 37 uur na één keer opladen, en met nu oorschelpen van traagschuim en een verstelbare, gevoerde hoofdband die zich kan aanpassen aan elk hoofdformaat, waardoor het ideaal is voor de algemene gebruiker die altijd rondloopt en wat nodig heeft. om onderweg zaken te doen. Dit maakt het ook ideaal voor voormannen in de bouw die een hoogwaardige Jabra-headset nodig hebben die al het omgevingsgeluid kan blokkeren.

Jabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A Headset, zwartJabra Evolve2 85 UC Stereo Bluetooth USB-A Headset, zwart

De tweede draadloze Jabra-headset die we willen benadrukken, is de nieuwe Jabra Evolve2 85 Stereo Bluetooth-headset. Net als de Jabra Evolve 75 UC die vervangt, heeft deze allerlei functies om zowel kwaliteitsgeluid als comfort te stimuleren. Wat het echter onderscheidt, is dat het specifiek voor stereogeluid is en dat heeft het ook actieve ruisonderdrukkende luidsprekers (ANC) voor lawaaierige omgevingen of op een commerciële vlucht. Gebruik met veel meer functies dan u zou vinden op de standaard Bluetooth-headset. Het biedt vele functies om de belervaring voor de gebruiker comfortabeler te maken, zoals stereogeluidsstem in HD-kwaliteit en intelligente volumeregeling om de gebruiker te beschermen tegen plotselinge harde geluiden. Als hij volledig is opgeladen, heeft hij 37 uur batterijduur. Het beschikt ook over het dempen van de microfoon door de microfoonarm omhoog te brengen, en ook connectiviteit via een 3,5 mm-aansluiting. Tenzij gewone Bluetooth, heeft de Jabra Evolve2 85 UC 30 meter Bluetooth-bereik vanaf de pc (met behulp van de meegeleverde Link 380-dongle). Geoptimaliseerd voor alle grote softphones.

Jabra Evolve2 30 USB-A MS Teams stereo computerheadset met snoerJabra Evolve2 30 USB-A MS Teams Stereo Computer Headset

Jabra heeft de afgelopen weken onlangs de totaal nieuwe Evolve2 30 USB-A MS Teams stereoheadset geïntroduceerd. Deze nieuwe headset op instapniveau is de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar een bedrade oplossing met mooie kwaliteit voor een redelijk budget. Evolve2 30 Stereo bedekt beide oren in een mooie stereo geluidskwaliteit, Noise Cancelling microfoons van Jabra, verstelbare hoofdband en volumeregeling aan de rechterkant van de headset. Dit apparaat wordt geleverd met een ingebouwd druklampje, dat niet in de meeste headsets op instapniveau te vinden is. De Evolve2 30MS is gecertificeerd om te werken met Microsoft Teams en alle belangrijke softphone-applicaties op de markt. Extreem licht van gewicht met een gewicht van slechts 126 g, met kunstleren oorkussens en een geavanceerd ontwerp waarmee de gebruiker een comfortabele houding kan vinden voor dagelijks gebruik. Bestel de jouwe HIER.

Jabra Evolve2 30 UC Mono USB-A bedrade headsetJabra Evolve2 30 UC Mono USB-A bedrade headset

Op hetzelfde moment dat Jabra ons de stereoversie bracht, introduceert het het beste instapniveau in een mono-omgeving. De Jabra Evolve2 30 UC Mono USB-A is de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar het beste van het instapniveau met de nieuwste technologie zonder de bank te breken. Deze headset biedt een oorschelp van 28 mm met geluidsisolatie, 2 ruisonderdrukkende microfoons, volumeregeling ingebouwd in de headset, kunstleren oorkussen en een automatisch ingebouwd bezetlampje, dat naar believen handmatig kan worden geactiveerd. Compatibel met alle belangrijke softphone-applicaties, inclusief maar niet beperkt tot Zoom, Teams, Hangouts of Google Rooms. Met 2 jaar garantie is dit apparaat een van de beste op de markt voor iemand die er op zijn best uitziet zonder al te veel uit te geven. Koop de jouwe HIER.

Jabra Engage 75 Mono

De derde Jabra-headset waar we het over willen hebben, is het nieuwe Jabra Engage 75 Mono Wireless Headset-systeem. Deze draadloze Jabra-headset is waarschijnlijk de meest veelzijdige van de vier die hier worden vermeld, omdat hij veel functies heeft die bedoeld zijn om het gebruik voor een grotere groep mensen en voor een groter aantal platforms gemakkelijker te maken. Net als de Jabra Motion Office prijst het 5 apparaatconnectiviteit en beweert dat het een draadloos bereik van 150 meter heeft. We moeten nog verifiëren. Wat het echter anders maakt dan de andere twee stukken, zijn de geluidsmogelijkheden en draagstijl. In tegenstelling tot de andere tot nu toe genoemde stukken, heeft het een HD-breedbandgeluidsmogelijkheid, dus het kan een hogere geluidskwaliteit creëren dan elk van de andere draadloze modellen. Dit zorgt voor een meer bevredigende gebruikerservaring en stelt de persoon aan de andere kant in staat zijn boodschap duidelijk over te brengen. Bovendien is de Jabra Engage 75 de enige Jabra-headset van hoge kwaliteit met de draagstijl over het hoofd die u op de meeste van de beste Jabra-headsetsystemen aantreft.

Jabra Engage 65 stereo draadloos headsetsysteemJabra Engage 65 stereo draadloos headsetsysteem

Onze laatste headset in onze review is de Jabra Engage 65 Stereo Wireless Headset, de natuurlijke vervanger van de eerbiedwaardige Jabra 9450 Duo. De Engage 65 biedt connectiviteit met uw bureautelefoon en uw computer via USB. Een van de lichtste en meest comfortabele headsets op de markt, met een degelijk ontworpen headset met ruisonderdrukkende microfoon, instelbare hoofdbandvolume / mute-regelaars en bezetlampje in de microfoonarm, zodat u kunt laten weten wanneer de gebruiker aan het bellen is. Met een roamingbereik van 490 ft vanaf de bureautelefoon, met een gewicht van 83 g, is dit mijn favoriete headset om de hele dag te dragen met tot 13 uur gesprekstijd en met een snel opladen van slechts 90 minuten om op te laden tot 100% , waardoor het de optie is voor een dagelijkse gebruiker.

Winkelen

Elk van deze stukken heeft zijn eigen verdiensten waardoor ze aantrekkelijk zijn voor gebruikers van verschillende typen. Of u nu een road warrior bent, of een manager, of zelfs een creatief genie met meer contracten dan u aankan, er is een Jabra-headset van hoge kwaliteit voor u. Blader door onze lijst om te zien welke het beste bij u past en vind de meest aanbevolen headsets voor klantenservice en de beste conferentietelefoons voor op kantoor. Neem bij vragen altijd contact op met een van onze vertegenwoordigers.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart