Google bevestigt vrijwel een Pixel 6 met zijn eigen ‘Whitechapel’-silicium

Vorig jaar werd gemeld dat Google zijn eigen chip met de naam ‘Whitechapel’ ontwerpt. Het zou aanwezig zijn in de aankomende Pixel-smartphone en Chromebooks. Een paar weken geleden beweerde een nieuw rapport dat de Pixel 6 een van de eerste telefoons zal zijn die zijn uitgerust met de ‘Whitechapel’-chip. Het bedrijf noemt zijn chip intern ‘GS101’, waar GS waarschijnlijk staat voor Google Silicon. Nu lijkt een nieuw rapport het bestaan ​​van interne siliconen in de aankomende Google Pixel-smartphone te bevestigen.

Volgens een rapport van XDA-ontwikkelaars, Google heeft een codewijziging aangebracht die is ingediend bij het Android Open Source Project (AOSP). Het is een team van Googlers die proberen het SELinux-beleid van de OsloFeedback-app bij te werken, die verantwoordelijk is voor Soli-radargebaren op de Pixel 4. Hoewel de code zelf niet veel onthult, zegt een Googler in een van de commentaren reageerde met een link die naar de interne broncode van Google leidt.

De opmerking zegt: “je hebt geen kerndomein nodig om binder_use te gebruiken. Deze leeft prima op P21. ” Volgens het rapport verwijst de P21 naar Google Pixel 6. Verder is de link niet toegankelijk voor het publiek. De URL biedt echter enkele nuttige informatie.

https://source.corp.google.com/android/device/google/gs101-sepolicy/whitechapel/vendor/google/twoshay.te;l=9?q=%22binder_use(%22%20p:android$%20f:gs101-sepolicy

In de URL zie je een specifiek gedeelte van een bestand in de / android / device / google /gs101-sepolitiek /Whitechapel Afdeling. Voor de onbewuste, “Whitechapel” is de geruchten codenaam voor de Google-silicium. “GS101” verwijst waarschijnlijk naar de eerste chip in de aangepaste “Google Silicon” -lijn. Daarom herhaalt de nieuwste ontwikkeling dat Google werkt aan zijn eigen silicium dat waarschijnlijk deel uitmaakt van de Pixel 6. Hoewel dit lek geen echte details onthult over de Google Silicon-chip, is het net een stukje openbaar bewijs dat de aankomende Pixel verbindt met GS101 en Whitechapel.


Prakhar Khanna

Ik ben sinds 2014, toen ik mijn eerste blog bouwde, in verband met de technische industrie. Ik heb gewerkt met Digit, een van de grootste technische publicaties van India. Vanaf nu werk ik als nieuwsredacteur bij Pocketnow, waar ik betaald krijg om de allernieuwste technologie te gebruiken en erover te schrijven. U kunt contact met mij opnemen op [email protected]

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart