Jabra Biz 2300 Series Headset Details, diepgaande beoordelingen 2021


Gebruikersbeoordeling:

5
( 43 stemmen)

Een bedrijf kan het zich niet veroorloven het nut, het comfort en de verhoogde productiviteit van een bedrade of draadloze headset te onderschatten. Omdat niet alle bedrijven het bedrag dat het kost voor een draadloze headset kunnen betalen of willen uitgeven, heeft Jabra / Plantronics voor het jaar 2021 een groot aantal redelijk geprijsde headsets met snoer gemaakt.

Dit is een gebied waarop kan worden gesteld dat Plantronics niet het voordeel heeft ten opzichte van Jabra. Jabra blijft een lijn headsets met snoer ontwikkelen die het bewind van Plantronics als de nummer één maker van headsets hebben uitgedaagd.

Jabra erkent dat er binnen de headset-gemeenschap behoefte is aan een headset die zowel economisch geprijsd is als voordeel haalt uit de toegenomen technologie. Om deze leegte op te vullen, heeft Jabra onlangs de Biz 2300-serie headset ontwikkeld en uitgebracht, die in verschillende vormen en met een groot aantal unieke functies wordt geleverd.

Belangrijkste kenmerken van de Jabra Biz 2300-serie:

  • Ruisblokkerende microfoon – filtert 60% -70% ongewenste achtergrondgeluiden op kantoor weg, zodat de gebruiker zich kan concentreren.
  • Stevig callcenter – de kabel is gevoerd met Kevlar om te voorkomen dat de kabel na verloop van tijd breekt en vele jaren meegaat
  • Breedbandaudio – High-definition geluid met HD Voice voor kristalhelder geluid
  • Onbreekbare vrijdraaiende boomarm – 360° zwenkbare microfoonarm waarmee de microfoonlocatie kan worden aangepast zonder deze te breken.
  • Air shock microfoon – Microfoons die te dicht bij de mond zijn geplaatst, vangen ademhalingsgeluiden op. De Jabra BIZ 2300 microfoon voorkomt dit.

Dankzij het geluid van HD-kwaliteit kan de gebruiker met een kristalheldere stem horen met wie ze praten, terwijl tegelijkertijd de ruisonderdrukkende microfoon ongewenste achtergrondgeluiden filtert en de werknemer in staat stelt de spreker te horen zonder afgeleid te worden.

De Kevlar koord is speciaal ontworpen om te weerstaan ​​aan het meerdere keren omrollen door de stoelen die worden geassocieerd met callcenters.

De giek is zowel buigzaam als onbreekbaar. De gebruiker kan zich aanpassen aan zowat elke positie die hij / zij wenst

De Biz 2300 wordt geleverd met schuimrubberen oorkussens, maar er zijn kunstlederen kussens die apart kunnen worden gekocht.

Ten slotte wordt, net als alle Jabra-headsets met snoer, de Jabra Biz 2300 geleverd met een 2 jaar fabrieksgarantie dat is de beste garantie die u kunt krijgen.

De eerste en meest economisch geprijsde is de Biz 2300 QD Mono-headset met ruisonderdrukking

De tweede in de Biz 2300-serie is de Jabra Biz 2300 QD Duo Binaural Noise Cancelling Headset die beide oren bedekt voor extra lawaai op kantoor.

Jabra Biz 2300 QD Duo binaurale headset met ruisonderdrukking

De derde, Jabra Biz 2300 USB UC Mono Noise Cancelling Headset is ontworpen om via de USB-poort in een computer te passen.

Jabra Biz 2300 USB UC Mono Noise Cancelling Headset

De vierde is hetzelfde als de derde, maar geoptimaliseerd voor Microsoft Skype, Jabra Biz 2300 USB Microsoft Skype for Business Mono Noise Cancelling Headset

Jabra Biz 2300 USB Microsoft Lync Mono Noise Cancelling Headset

De vijfde is de Jabra Biz 2300 USB UC Duo Binaural Noise Cancelling Headset voor het extra drukke kantoor en voor werknemers die zich meer moeten concentreren.

Jabra Biz 2300 USB UC Duo binaurale headset met ruisonderdrukking

De vijfde is weer voor Gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business. Jabra Biz 2300 USB Microsoft Duo headset met ruisonderdrukking

Jabra Biz 2300 USB Microsoft Duo headset met ruisonderdrukking

Neem voor meer informatie over de Jabra Biz 2300-serie contact op met de experts op 1-877-999-3838

www.headsetplus.com

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0