Top 5 van meest betaalbare kwaliteit Office draadloze headsets 2021


Gebruikersbeoordeling:

5
( 293 stemmen)

De meeste moderne kantooromgevingen zijn snel, met tal van concurrerende eisen aan uw tijd. Dit betekent over het algemeen dat u als nooit tevoren afhankelijk moet zijn van multitasking in de werkomgeving om dingen op tijd te bereiken. De twee meest basistaken die tegelijkertijd worden uitgevoerd, zijn telefoneren via internet, voicechat met de klant en typen. Om effectief te kunnen multitasken op kantoor, is het gebruik van headsets aanzienlijk toegenomen, waardoor u met klanten of medewerkers kunt telefoneren en uw handen vrij hebt voor andere taken. Daarom zijn steeds meer kantoren op zoek naar de beste draadloze headsets voor kantoor en de beste draadloze headsets voor klantenservice om de productiviteit en werkefficiëntie te verhogen. of de betaalbare bedrade headsets voor op kantoor als u niet op zoek bent naar draadloos of een super krap budget hebt.

Het kiezen van headsets van de beste kwaliteit voor uw kantoorwerk is belangrijk om de werkproductiviteit en de effectieve afhandeling van klanten te verbeteren. Bekijk onze Top 5 van meest betaalbare draadloze Office-headsets van hoge kwaliteit:

Jabra Pro 920 draadloos headsetsysteem

De Jabra Pro 920 is een hoogwaardige kantoorheadset op instapniveau die is ontworpen voor gebruik met desktops

telefoons. Het wordt geleverd met de Jabra Pro 920 AC / DC-muuradapter, Jabra Pro 920-oortje, autokussen, reserve-oplader voor draadloze headset, hoofdband over het hoofd en de Jabra Pro 920-oorhaak (beide modellen inbegrepen).

Voor slechts $ 189,95 krijgt u kristalhelder geluid en kwaliteitsbevorderende functies die het gehoor beschermen door harde geluiden te onderdrukken. De microfoon heeft een speciale ruisonderdrukkingsfunctie die ongewenste achtergrondgeluiden van uw kantoor helpt te onderdrukken om een ​​kwalitatief hoogstaand telefoongesprek met uw klanten te garanderen.

Het Jabra Pro 920 draadloze headsetsysteem is gemaakt om superieur kantoorgebruik te bieden met een kantoorbereik tot 325 ft om de werkproductiviteit, minimaal energieverbruik met het Jabra IntelliPower-systeem en ultramoderne codering tussen headset en basisstation te verhogen voor een veiliger gesprek met uw klanten.

Een van de voordelen is de gebruiksvriendelijke functie, aangezien het zeer eenvoudig is in te stellen met een gesproken instructie en compatibel is met alle toonaangevende bureautelefoonsystemen. Het heeft een perfecte geluidskwaliteit en is geschikt voor conferenties met maximaal 4 extra headsets, wat erg handig is voor kantoortrainingen en vergaderingen. Het enige nadeel van de Jabra Pro 920 Wireless Headset is dat deze geen wachtknop heeft en geen waarschuwing voor inkomende oproepen. Maar met zijn super redelijke prijs en superieure geluidskwaliteit zullen we het een 4,8 van de vijf startbeoordeling geven.

Plantronics Voyager 4210 Office Bluetooth-headset eenrichtingsbasis (favoriet van het personeel)
De Plantronics Voyager 4210 Office is een van de nieuwere modellen draadloze headsets voor de kantoormedewerker. Het heeft veel kenmerken van de duurdere modellen zoals dubbele connectiviteit (2 apparaten). Het heeft Bluetooth om verbinding te maken met uw mobiele telefoon en u kunt het met alle bureautelefoons gebruiken.

De Voyager 4210 draadloze headset voor op kantoor is populair vanwege zijn kwaliteit en comfortabele functies die geschikt zijn voor kantoorwerk. Het heeft een geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon die achtergrondgeluid wegfiltert om kwaliteitsgesprekken te garanderen wanneer u met uw klanten praat. Het heeft ook een beveiligingscoderingsfunctie die veilige, beveiligde en privégesprekken garandeert. Als uw kantoorwerk multi-tasking vereist, is deze headset perfect voor u, aangezien deze een straal van 90 meter van het bureau heeft, waardoor u meer ruimte heeft voor andere taken. Superlange batterijduur (tot 12 uur)

Het heeft ook een dubbele connectiviteitstechnologie waarmee u dezelfde headset kunt gebruiken als bureautelefoon en een Bluetooth-apparaat (zoals mobiele telefoon, laptop of tablet). Mogelijkheid om te bellen vanaf verschillende apparaten, met één enkele headset. Verder is het licht van gewicht (slechts 110 g), en een supercomfortabele hoofdband over het hoofd en grote luidsprekers.

Plantronics Voyager 4210 Office omvat het eenvoudige installatieproces, het lichtgewicht gewicht van de headset om de hele dag comfort te garanderen, superieure geluidskwaliteit en de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende apparaten. Met zijn bijna perfecte technische kenmerken en redelijke prijs geven we het 4,9 van de 5 sterren. U kunt ook kiezen uit onze topkeuzes van de beste Jabra-headsetsystemen om het systeem te vinden dat het beste bij u past.

Sennheiser D10 draadloze headset 506410

De Sennheiser D10 is een draadloze headset op instapniveau die een betaalbare prijs biedt met hoogwaardige functies en kwaliteit. Voor de prijs van slechts $ 199 en het wordt geleverd met een jaar garantie. U krijgt een perfecte lichtgewicht headset met één oor voor op kantoor met 2 verschillende draagstijlen, een ruisonderdrukkende microfoon die achtergrondgeluiden vermindert en een groter bereik (150 meter)

Sennheiser D10-telefoon

dat zorgt voor maximale mobiliteit. De Sennheiser D10 heeft ook one-touch-bediening voor sneller gebruik op kantoor, energiezuinig energiebeheer, wat erg handig is voor lange kantoor- en klantvergaderingen, en een eenvoudige plug-and-talk-installatie voor een comfortabele en gemakkelijke installatie. De Sennheiser D10 draadloze headset heeft One-touch call beantwoorden, beëindigen, volume en mute, kan vergaderen in maximaal drie extra D10 draadloze headsets voor verbeterde samenwerking, en het kan worden gebruikt met Electronic Hook Switch Cable of Handset Lifter om op afstand te beantwoorden / gesprekken beëindigen. De enige nadelen van deze headset zijn dat deze geen USB en Bluetooth heeft. Vanwege zijn prijs en geweldige functies geven we deze headset een beoordeling van 4,6 van de 5 sterren.

Plantronics Voyager 5200 Office Bluetooth-headset eenrichtingsbasis

De Plantronics Voyager 5200 MS Office Bluetooth Headset 1-Way Base is perfect Plantronics Voyager 5200 MS Office Bluetooth-headset 2-weg basisstation

keuze voor diegenen die een zeer lichtgewicht en comfortabele headset willen. Het is een draadloze headset die alleen voor het oor kan worden gebruikt en die ultieme mobiliteit en vrijheid in de werkomgeving biedt. De 5200 Office stelt u in staat om hem te gebruiken met uw bureautelefoon en mobiele telefoon en elk Bluetooth-apparaat, en geeft u de flexibiliteit om hem onderweg mee te nemen en hem ook buiten kantoor te blijven gebruiken.

De belangrijkste kenmerken van deze headset zijn onder meer premium breedbandaudiokwaliteit, oproep beantwoorden / beëindigen met één druk op de knop, vol +/- en dempen, draadloos Bluetooth-bereik tot 75 meter, batterijduur tot 7 uur gesprekstijd of 9 dagen aan stand-by en kan worden gebruikt met een elektronische Hook Switch-kabel of Handset Lifter om oproepen op afstand te beantwoorden / beëindigen. Voor slechts $ 229,95 krijg je de beste kwaliteit headset voor op kantoor.

Een grote verbetering ten opzichte van het vorige model, de CS530 Wireless-headset, met het gemak nu Bluetooth- en USB-compatibel te zijn voor een vergelijkbare prijs als zijn voorganger.

Plantronics CS540 draadloze headset, converteerbaar (C054, CO54)

Plantronics CS540 draadloze headset, converteerbaar (C054, CO54)

De Plantronics CS540 is een van de topverkopers van Plantronics, die een zeer bekende reputatie heeft. De headset geeft u het voordeel dat het een headset is in “converteerbare” stijl, dat u met andere woorden over het hoofd, over het oor of achter de nek kunt dragen. Deze headset biedt u een mooi bereik van maximaal 100 meter dankzij de DECT-connectiviteit. De ruisonderdrukkende microfoon blokkeert tot 60% van het achtergrondgeluid, zodat de gebruiker hoorbaar is tijdens het gebruik. Een van de lichtste headsets op de markt met een gewicht van slechts 21 gram (0,74 oz), waardoor het een van de eerste opties is voor mensen die niet willen dat er iets in hun hoofd zit. Een leuke optie als u een opstelling van meerdere gebruikers met meerdere headsets wilt hebben, ook wel bekend als hot-desking-omgeving, de CS540 stelt u in staat dat op een eenvoudige manier te doen, dankzij het eenvoudige abonnementsdocking, door gewoon een reserve-headset in een base, kunt u zich abonneren op de basis zonder gedoe of zonder dat u een IT-persoon nodig hebt. Bestel de jouwe HIER!

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart