De beste USB-C-hoofdtelefoon/headset op de markt. Testen en beoordelingen.


Zoals u weet, wordt de eerbiedwaardige 3,5 mm koptelefoonaansluiting die zo vaak wordt aangetroffen op mobiele telefoons, tablets en laptops langzaam maar zeker afgebroken. Deze overgang begon met de iPhone die de 3,5 mm voor de Lightening doodde, HTC met hun nieuwste telefoons, Google met zijn Pixel2 en 2XL, onder andere om een ​​compacter en slanker ontwerp te hebben.

De 3,5 mm brengt stereo analoge audio uit de socket, wat betekent dat alle “magie” van mooi geluid naar dezelfde telefoon wordt gecrediteerd, aan de andere kant verzendt USB-C de digitale audiogegevens via dezelfde headsets.

Met dit gezegd zijnde, hier zijn de beste USB-C-hoofdtelefoons die je vandaag op de markt kunt krijgen:

Jabra Engage 50 stereo digitale bedrade USB-C-headset

De Engage 50 Stereo-koptelefoon is een van mijn favorieten dankzij de ruisonderdrukking van 3 microfoons, de intelligente volumeregeling, het slanke ontwerp en de ingebouwde drukke lichten. Zo eenvoudig over het hoofd aan te passen en Skype for Business Certified maakt dit een van de gemakkelijkste headsets op de markt. Klik HIER om er meer over te weten.

——————————————–

Jabra Engage 50 Mono digitale bedrade USB-C-headset

De Jabra Engage 50 Mono, is net zo goed als de grote broer de Engage 50 Stereo, voornamelijk voor een niet zo lawaaierige werkomgeving, gebouwd in druk licht, verstelbare boomarm met het mooie ruisonderdrukkingssysteem met 3 microfoons waardoor het een van de beste, makkelijke te gebruiken en verstelbaar met een buitengewoon lichtgewicht van 61 g. U kunt HIER meer te weten komen over de Jabra Engage 50 Mono.


Jabra Evolve2 40 UC Mono USB-C-headset met snoer

Jabra Evolve2 40 UC Mono USB-C-headset met snoerJabra stapt in het spel met zijn Evolve2 40UC USB-C, de headset heeft geheugenschuim in de oorkussens, waardoor het de eerste is met deze functie, volumeregelaars ingebouwd in de headset met gemakkelijk te bereiken volume omhoog en omlaag. Slimme sensoren die de headset laten weten wanneer de gebruiker hem oppakt of neerlaat. Ruisonderdrukkende microfoon met de nieuwste mute-functie waarmee de gebruiker de microfoon kan dempen door de microfoonarm omhoog te brengen. Ingebouwd bezetlicht merkbaar, waardoor de gebruiker mensen om zich heen kan laten wanneer hij/zij aan het bellen is. Mooi en elegant ontwerp, wordt geleverd met draagtas die kan worden gebruikt tijdens het reizen of als u wilt opbergen. Haal de jouwe HIER.

Plantronics Blackwire 5220 USB-C, 3,5 mm-headset, MS Skype-certificaat

Plantronics betreedt de USB-C-markt met de Blackwire 5220 USB-C, een mooie stereoheadset met USB-C-stekker, plus de 3,5 mm-aansluiting, wat betekent dat je hem op bijna elk apparaat kunt gebruiken dat je maar kunt bedenken. Kunstleer, opvouwbare oorkussens voegen een heel mooie waarde toe aan de 5220 USB-C als je hem mee moet nemen. Uitstekende spraakwaarschuwingen die door de gebruiker persoonlijk kunnen worden aangepast. Bestel de jouwe HIER.

——————————————–

Plantronics Blackwire 5210 USB-C, 3,5 mm-headset, MS Skype-certificaat

De Blackwire 5210 USB-C Mono wordt geleverd met de USB-C en de 3,5 mm waarmee je op allerlei soorten mobiele telefoons kunt werken. Oproepen met één druk op de knop beantwoorden/beëindigen, volume +/- en dempen voegen een leuke touch toe aan de geweldige geluidskwaliteit van deze headset. De Plantronics Dynamic Mute Alert is een geweldige functie die je waarschuwt als je probeert te praten via de microfoon, maar je bent gedempt. Meer informatie HIER.

——————————————–

Plantronics Blackwire 7225 USB-C stereo bedrade headset, zwart (mijn keuze)

Poly Blackwire 8225 USB-C stereo bedrade headset

De nieuwste toevoeging aan de USB-C bedrade headsets is de Plantronics Blackwire 7225 USB-C, dit is de eerste USB-C bedrade headset met actieve ruisonderdrukking, die ik speciaal aanraad in echt luide omgevingen en als je focus wilt houden zonder afleiding . Deze headset heeft niet 1 maar 4 ingebouwde microfoons in de oorschelpen, waardoor hij een perfecte begeleider is voor je smartphone of tablet onderweg. Heeft een ingebouwd bezetlampje in de USB-C-poort waarmee u kunt laten zien wanneer u in gesprek bent of beschikbaar bent, de volumeregeling, dempen, afspelen en stoppen bevinden zich aan de rechterkant van de headset. Als u meer instellingen moet maken en uw headset maximaal wilt benutten, gebruik dan de Plantronics HUB-suite en ontketen het maximale potentieel van dit apparaat.

——————————————–

Poly Voyager 4210 UC Bluetooth Mono USB-C-headset met standaard, teamsPoly Voyager 4210 UC Bluetooth Mono USB-C-headset met standaard, teams

De nieuwste toevoeging van Poly op de draadloze USB-C-headsets, de Plantronics Voyager 4210 USB-C is het nieuwe instapniveau op een draadloze oplossing. Met ruisonderdrukkende microfoon, een nieuw ontwerp en connectiviteit met meerdere apparaten. Je kunt hem gebruiken met de computer dankzij de meegeleverde BT 600-dongle en hem via Bluetooth koppelen met je mobiele telefoon of tablet. De headset blijft gekoppeld en onthoudt de apparaten, u hoeft deze niet handmatig te wisselen. De standaard geeft een mooie prijs, omdat u de headset op uw bureau kunt laten rusten zonder dat deze rondslingert. Je kunt de jouwe HIER bestellen.


Jabra Evolve2 65UC Stereo Bluetooth draadloze USB-C-headsetJabra Evolve2 65 UC Stereo Bluetooth draadloze USB-C-headset

Jabra betreedt het spel met de Evolve2 65 USB-C-headset, deze headset heeft oorkussens van traagschuim, met paddle-hoofdband voor comfortabel gebruik de hele dag door, met een uitstekende gesprekstijd van maximaal 37 uur met één keer opladen. Snel opladen waarmee u 90 minuten gesprekstijd krijgt met slechts 15 minuten opladen. Ruisonderdrukkende microfoon met mute-functie door de microfoonboom omhoog te brengen. Compatibel met pc/Mac. Bewegingssensoren die kunnen detecteren wanneer de headset wordt gedragen. Ingebouwde bezetverlichting aan beide zijden van de headset, waarmee de gebruiker mensen kan laten weten wanneer ze aan het bellen zijn. Bestel de jouwe HIER.

Poly Voyager Focus 2 UC USB-C Bluetooth-stereo met oplaadstandaard Poly Voyager Focus 2 UC USB-C Bluetooth-stereo met oplaadstandaard

Poly introduceert de tweede generatie van de bekende Focus met de Focus 2, de headset heeft veel verbeteringen ten opzichte van de vorige generaties, waaronder de nieuwe hybride actieve ruisonderdrukkingsfunctie waarmee de gebruiker het niveau van ruisonderdrukking kan kiezen dat nodig is op de locatie. De microfoonarm is voorzien van de nieuwste technologie van Poly, bekend als Acoustic Fence Technology. Met de nieuwe en verbeterde slimme sensoren kunt u oproepen beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten, dus u hoeft niet op het toetsenbord te tikken of te klikken. Om de beste prestaties te krijgen en de functies aan te passen, wordt het ten zeerste aanbevolen om de Plantronics Hub in uw computer te gebruiken. Verbinding met meerdere apparaten mogelijk, dus tegelijkertijd te gebruiken met de computer via de meegeleverde BT 700-dongle en met uw smartphone of tablet. Haal je HIER.

Plantronics USB-A naar USB-C-adapter

Met deze Plantronics USB-A naar USB-C adapter kun je elke Plantronics reguliere USB-A headset omzetten in een USB-C in je mobiel, tablet, laptop of desktop. Deze adapter werkt met bedrade en draadloze headsets. Haal de jouwe HIER vandaag nog.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0