Bekijk onze Realme 8-videoreview

De Realme 8 is momenteel een van de meest interessante mid-rangers en na onze gedetailleerde tekstrecensie hebben we nu de video-uitsplitsing voor je.

Terwijl de Realme 8 wordt geleverd met een Super AMOLED-scherm met een normale verversingssnelheid van 60 Hz, in plaats van het 90 Hz LCD-scherm van de Realme 7. De camera-instelling is identiek aan de Aziatische variant van de Realme 7, maar wereldwijde gebruikers zullen een upgrade zien in de 64 MP belangrijkste snapper.

De chipset, de batterij en het geheugen zijn allemaal geleend van de voorganger, maar een belangrijke verandering is de software – Realme 8 wordt standaard geleverd met Realme UI 2.0. De interface is soepel, mist bloatware of nutteloze functies en biedt gebruikers een beetje maatwerk. De telefoon is ook extreem licht en voelt een beetje klein in de hand, wat een functie is waar sommige mensen dol op zullen zijn.

Bekijk onze Realme 8-videoreview

Het oordeel over de Realme 8 is verdeeld – het is een mooie handset voor wat het waard is, maar gebruikers in landen met 5G-netwerken die snellere connectiviteit willen, willen misschien op zoek gaan naar de Realme 8 5G.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0