Beste headsets voor callcenters, beoordelingen van contactcentra in 2020

Callcenters (contactcentra) zijn notoir luidruchtig (feit). Het maakt het moeilijk om te horen en gehoord te worden in zo’n drukke omgeving. Zelfs als er maar een paar mensen in dezelfde kamer zijn, kan over elkaar praten een ernstig probleem zijn bij het omgaan met klanten. Laten we eens kijken naar enkele van de best beoordeelde en portefeuillevriendelijke headsets. Houd er rekening mee dat de compatibiliteit per telefoon kan verschillen.

Jabra Biz 1500 Duo QD Headset: (beschikbaar in mono)

Voor zo’n bescheiden prijs is dit de perfecte headset op instapniveau. Hij is erg licht, heeft een verstelbare hoofdband / microfoon, levert geweldige audio en wordt standaard geleverd met een ruisonderdrukkende microfoon. Het heeft een 270 graden buigbare boommicrofoon en u hoort uw klant duidelijk en wordt door hen gehoord dankzij de HD Voice en Wideband-geluid. Voor het geval uw klanten tegen u schreeuwen, wordt het geleverd met een PeakStop-technologie die uw gehoor beschermt tegen plotselinge luide pieken in het geluid. Deze headset vereist een kabel / versterker aan de onderkant. Wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Deze headset is een grote stap voorwaarts ten opzichte van het bovenstaande Biz 1500-model. Je hebt allemaal dezelfde standaardfuncties, zoals een ruisonderdrukkende microfoon, breedbandaudio, PeakStop-technologie, maar nog meer goodies met deze. De Biz 2300 is een krachtigere versie van het bovenstaande met een met Kevlar versterkt snoer en een onbreekbare 360 ​​graden draaiende boommicrofoon. U zult geen comfort opofferen voor taaiheid. Betere ruisonderdrukking, audio en spraak van hogere kwaliteit en veel moeilijker. Met deze headset kun je niet fout gaan. Deze headset vereist een kabel / versterker aan de onderkant. Wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Plantronics HW520 EncorePro Noise Cancelling binaurale headset: (beschikbaar in mono) – Mijn favoriet

De headsets uit de Plantronics EncorePro-serie lijken sterk op de Jabra Biz-serie. Ze worden ook geleverd met een geweldige ruisonderdrukkende microfoon, breedbandaudio en gehoorbescherming via SoundGuard-technologie. Om te bogen op zijn taaiheid, las Plantronics zijn verbindingen met laser, heeft het een flexibele giek uit één stuk en gebruikt het aluminium van vliegtuigkwaliteit. Het wordt geleverd met zeer comfortabele schuimrubberen oorkussens en een lichtgewicht verstelbare hoofdband. Deze headset vereist een kabel / versterker aan de onderkant. Wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Plantronics HW720, HW301N EncorePro-headset met ruisonderdrukking: (beschikbaar in mono)

De HW720 is de topklasse headset met snoer die Plantronics biedt. Het is ontworpen om zijn gebruikers een luxer gevoel te geven. Het wordt geleverd met zachte kunstleren oorkussens, een uitschuifbare microfoon en een versterkte lichtgewicht hoofdband. Ruisonderdrukkende microfoon, breedbandaudio en SoundGuard-technologie zijn standaard. De audio wordt helderder en de ruisonderdrukkende microfoon vermindert meer ruis met de HW720. Naast alle functies is het gewoon een over het algemeen goed uitziende headset.

Plantronics Savi 8220 Draadloze headset Binauraal Savi 8200-serie

Plantronics Savi 8220 Draadloze headset Binauraal Savi 8200-serie

De Plantronics Savi 8220 draadloze headset is een van de nieuwste headsets op de markt. Het heeft enkele van de beste beschikbare opties. Je verbindt deze headset met 3 apparaten tegelijk. Je kunt hem aansluiten op een bureautelefoon, een computer via usb en een gsm via bluetooth. Je hebt een van de beste draadloze reeksen op de markt op een zichtlijn van bijna 150 meter. Een ander echt geweldig kenmerk van deze headset is de actieve ruisonderdrukking in de oortelefoons. Het blokkeert lawaai als u zich op een luide plaats bevindt. Het blokkeert niet alleen ruis voor de gebruiker, maar het heeft ook een geweldige ruisonderdrukkende microfoon. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Jabra Engage 75 Mono draadloos headsetsysteem

Jabra Engage 75 Mono draadloos headsetsysteem

De Jabra Engage 75 Headset is een van de nieuwste toevoegingen aan Jabra. Het heeft een aantal erg leuke functies, zoals het tegelijkertijd op 5 apparaten aansluiten! U kunt hem aansluiten op uw bureautelefoon, 2 computers via USB en 2 Bluetooth-apparaten. Gek toch? Het heeft een geweldige ruisonderdrukkende microfoon en een geweldige geluidskwaliteit, zodat u en uw klanten goed kunnen communiceren. Je hebt een groot bereik en praat ook. U krijgt ongeveer 150 meter draadloos bereik en ongeveer 13 uur gesprekstijd. Een ander groot voordeel is dat je een ingebouwd lampje op de headset hebt, zodat je collega’s je niet lastig vallen als je in gesprek bent. Deze headset heeft ook de beste beveiliging die er is, met 65-bits AES-codering en 128-bits verificatie. Deze headset is erg licht en comfortabel om de hele dag te dragen. Wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie. Klik hier om nu te kopen.

Tot slot zou ik ofwel de Jabra Engage 75 of de Plantronics Savi 8220 aanraden. Beide zijn geweldige headsets voor uw call- / contactcenter. Als u een headset nodig heeft voor een luide omgeving, ga dan voor de 8220. Als uw kantoor dat niet zo is luid, ga met de Engage 75. Hoe dan ook, ze zijn allebei een geweldige keuze.

Bel voor compatibiliteit of vragen 1-800-999-3838 of 650-306-9768

Vraag naar Jimmy, Jimmy@headsetplus.com

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart