Sony verwacht dat het PS5-tekort zal aanhouden tot in 2022 te midden van geruchten over herontwerp

Bron: Jennifer Locke / Android Central

Sony’s PS5 is een ongrijpbare console sinds zijn debuut in november 2020, en het bedrijf verwacht dat dit zal doorgaan. Volgens een Bloomberg rapport, Chief Financial Officer Hiroki Totoki zei dat ondanks een poging om het aanbod te vergroten, de vraag niet afneemt en dat een console-tekort waarschijnlijk nog minstens enkele maanden zal aanhouden. Deze opmerkingen werden gemaakt in een privébriefing naar aanleiding van Sony’s financiële oproep in april.

“Ik denk niet dat de vraag dit jaar afneemt, en zelfs als we volgend jaar veel meer apparaten veiligstellen en veel meer exemplaren van de PlayStation 5 produceren, zou ons aanbod de vraag niet kunnen inhalen”, aldus Totoki.

Tijdens de winstoproep kondigde Sony aan dat het wereldwijd bijna 8 miljoen PS5-consoles had verkocht. Bloomberg had eerder in juli gemeld dat Sony de leveringsproductie aan het verhogen was tot 10 miljoen stuks tegen het einde van 2020, grotendeels als gevolg van de pandemie. Jim Ryan van PlayStation herhaalde vorige maand ook dat het bedrijf plannen heeft om het aanbod te vergroten.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Totoki’s opmerkingen komen te midden van geruchten dat fabrikanten zich voorbereiden op een PS5-herontwerp volgend jaar, aldus DigiTimes. Raak echter niet te opgewonden, want het herontwerp kan volledig intern zijn om tekorten aan componenten te bestrijden. Het herontwerp zal vermoedelijk een 6nm AMD-processor bevatten, in tegenstelling tot de 7nm-processor van het huidige model.

Als je nog geen PS5 hebt kunnen kopen, is doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen de sleutel. Hoe populair het ook is, winkeliers geven ongeveer elke week herbevoorrading vrij, waardoor u regelmatig de kans krijgt om de machine te haken.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0