De slimme gadgetafdeling van Realme zal een nieuw merk introduceren, de naam begint met een “D”

Realme TechLife, de divisie voor slimme gadgets, introduceert binnenkort een nieuw merk. Het bedrijf en zijn CEO Madhav Sheth plagen dat het begint met de letter D, maar het is niet helemaal duidelijk of dit een eigen merk zal zijn of dat het een ander bedrijf is dat zich bij het TechLife-platform heeft aangesloten. Het klinkt als het eerste.

Hoe dan ook, het nieuwe merk krijgt een eigen productlijn. De volledige aankondiging staat gepland voor 25 mei (volgende week dinsdag), maar tot dan zullen we waarschijnlijk nog een paar teasers zien.

Realme is van plan dit jaar meer dan 100 nieuwe AIoT-producten te lanceren. “AIOT is een andere springplank van enorme groei en we hebben onze zinnen erop gezet om het nummer 1 audio / draagbare / smart tv-merk te worden met 15 miljoen AIOT-gebruikers in India en het Realme TechLife-ecoplatform te bouwen met Realme’s eigen product- en partnermerk,” vertelde Sheth. ons in een interview.

“We zullen onze partners die zich bij het ‘Realme TechLife’-platform hebben aangesloten, ondersteunen met ons product, R & D, levering en kwaliteitsborging. We laten aan boord de opties over om hun OEM-partners (Original Equipment Manufacturer) vrij te kiezen,” zei hij in een andere interview.

Bron | Via

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0