Hoe Google I / O 2021 te bekijken

Google I / O is terug na het missen in 2020 vanwege de COVID-19-pandemie. Het virtuele evenement vindt plaats van dinsdag 18 mei tot en met vrijdag 21 mei. De CEO van het bedrijf Sundar Pichai en andere leidinggevenden van Google zullen waarschijnlijk verschijnen in het deel van de show waar ze belangrijke nieuwe updates voor Android, nieuwe hardware, en meer. U kunt de Google I / O 2021 bekijken in de onderstaande ingesloten link.

Voor wie niet weet: Google I / O is de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van het bedrijf waar het nieuwe software en verschillende updates voor zijn bestaande apps en services aankondigt. Het is voornamelijk gericht op ontwikkelaars. Dat gezegd hebbende, er zijn ook enkele consumentgerichte evenementen.

We kunnen verwachten dat het bedrijf de volgende Android-versie aankondigt, die al in preview is voor ontwikkelaars. De aankomende Android 12 kan verschillende trucs in petto hebben. Het zou kunnen komen met een nieuw themasysteem waarvan wordt gezegd dat het de software automatisch een geschikte kleur laat kiezen voor het meldingspaneel, een donkerdere accentkleur voor de tegels voor snelle instellingen en sommige secties van de app Instellingen.

Wat betreft de hardware verwachten we dat Google de Pixel 4a-opvolger aankondigt tijdens zijn Google I / O 2021. Als we de lekken mogen geloven, ziet de Pixel 5a er identiek uit aan de Pixel 4a 5G. Het gerucht gaat dat het een 6,2-inch OLED-scherm heeft met een FHD + -resolutie en een soort hoge verversingssnelheid. We kunnen een 12 MP primaire camera verwachten, vergezeld van een 16 MP ultragroothoeklens. Het kan worden geleverd met een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en stereoluidsprekers.

Het bedrijf is ook getipt om een ​​goedkopere variant van zijn Pixel Buds aan te kondigen in de vorm van Pixel Buds A. Google zal deze nieuwe oordopjes zeer waarschijnlijk lanceren bij I / O. Het apparaat op de gelekte poster toont een paar oordopjes bedekt met een iets andere tint groen dan die beschikbaar is op de Pixel Buds. We hebben al gezien dat het product wordt vermeld in een e-mail die is verzonden naar mensen op de Google Nest-mailinglijst.


Prakhar Khanna

Ik ben sinds 2014, toen ik mijn eerste blog bouwde, in verband met de technische industrie. Ik heb gewerkt met Digit, een van de grootste technische publicaties van India. Vanaf nu werk ik als nieuwsredacteur bij Pocketnow, waar ik betaald krijg om de allernieuwste technologie te gebruiken en erover te schrijven. U kunt contact met mij opnemen op [email protected]

CreditSource link

Qbaits
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0