Returnal Boss Guide: Hoe je Nemesis kunt verslaan

Na het verslaan van Phrike en Ixion, zal Selene eindelijk het derde bioom bereiken, genaamd de Derelict Citadel. Een tempel die lang verlaten is, komt tot leven met een groot aantal verschillende soorten machines, allemaal vastbesloten om Selene’s voortgang naar de Witte Schaduw te stoppen. Eindelijk, na gevechten door de verlaten citadel, ontmoet Selene de volgende dreiging: Nemesis. En hoewel Nemesis enorm en intimiderend is, is het ook een rechttoe rechtaan gevecht. Hier leest u hoe u Nemesis in Returnal kunt verslaan.

Hoe voor te bereiden

Als je zo ver bent gekomen zonder dood te gaan, geef jezelf dan een schouderklopje. Dat betekent waarschijnlijk dat je meer dan voorbereid bent op dit gevecht. Wat betreft het wapen dat je moet gebruiken, zoek naar wapens voor de lange afstand, zoals de Hollowseeker, de Tachyomatic Carbine of de Thermogenic Launcher, en vermijd het gebruik van je pistool of de Spitmaw Blaster. Je zult bereik willen voor dit aanstaande gevecht. Pak zoals altijd een kinderhorloge of een astronautenfiguur en stel een respawn voor jezelf in bij de reconstructor, als je het kunt betalen. Vergeet niet om onze gids met tips en trucs voor retourneren te bekijken voor een snelle opfriscursus.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Vecht tegen Nemesis

Fighting Nemesis is een beetje anders dan de vorige twee gevechten die je tot nu toe hebt gehad.

Fase 1

Aan het begin van dit gevecht valt de wereld rond Selene uit elkaar en staat ze op een klein platform voor deze enorme figuur. Je zou meteen het zwakke punt moeten opmerken, precies in het midden van zijn borst. Nemesis zal een uitbarsting van kogels op je afvuren, evenals paarse raketten die je kunt vermijden door naar links of rechts te bewegen. Nemesis vult het scherm met kogels, maar ze bewegen langzaam en kunnen vrij gemakkelijk omzeild worden.

Er zijn ook vier poppen die rond Nemesis zweven die naar binnen schieten en om de beurt op je schieten. Schiet ze neer om ze terug te slaan, maar onthoud dat je ze niet voorgoed kunt doden. Ze schieten lasers die over het platform vegen. Ze zijn niet bijzonder moeilijk te ontwijken, maar het is gemakkelijk om weg te glippen en er een tegen te komen terwijl je de vlaag van kogels ontwijkt.

Zodra alle vier de poppen van Nemesis het gebied hebben geveegd, schiet Nemesis blauwe kogels af, terwijl de poppen lasers schieten in de arena, die exploderen in golven van rode energie. Geen van deze zijn moeilijk te ontwijken, maar in combinatie vormen ze een probleem. Blijf aan de ene kant van het platform en blijf schieten tot Nemesis de volgende fase ingaat.

Fase 2

In deze fase zal Nemesis het gebied verbrijzelen en je dwingen om rond drijvende stukken rots te springen. Dit wanneer dingen interessant worden. Je moet nu worstelen om op de kaart te komen, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig om dat te doen. De grijper werkt als het dashboard en je bent onoverwinnelijk terwijl je tussen platforms springt. Nemesis teleporteert over de kaart, maar je kunt zien waar hij naartoe gaat door waar zijn poppen zich beginnen te verzamelen.

De poppen blijven een bedreiging vormen en vegen het gebied met lasers terwijl Nemesis het scherm blijft vullen met projectielen. Samen met de lasers, de kogels en het teleporteren is Nemesis een beetje moeilijk vast te pinnen. Sla zijn poppen terug en blijf op hem schieten en duw naar de laatste fase.

Fase 3

Nemesis zal exploderen en naar de andere kant van de arena vliegen en je moet tussen elk zwevend blok springen om in de buurt van Nemesis te komen om schade aan te richten, terwijl de poppen op je blijven schieten. Als je een langeafstandswapen hebt, kun je beginnen met het wegplukken van Nemesis-gezondheid terwijl je ernaartoe gaat. Zorg ervoor dat u niet van het platform afstormt. Je gaat niet dood, maar je kunt niet meer rennen, waardoor je een zittende eend bent.

Gebruik je grijphaak en je sprint om de kogels voor te blijven. Het lijkt misschien veel, maar ze zijn vrij gemakkelijk te vermijden, en op dit punt is het vrij eenvoudig om Nemesis schade toe te brengen. De meest pijnlijke zet zijn de explosies van paarse raketten die in gigantische pluimen op je af komen. Als je er een ziet aankomen, is het misschien het beste om even weg te worstelen. Blijf erop hameren met kogels, en ja hoor, je zult het verslaan.

Vrede is van korte duur

Zodra Nemesis is verslagen, is Selene eindelijk in staat om de White Shadow te bereiken en een noodbaken af ​​te geven dat haar groep aangeeft haar te redden. Terug op het moederschip ontsnapt ze uit Atropos en keert ze terug naar huis op aarde, om de rest van haar leven te leven. Het leven gaat door en de jaren gaan voorbij totdat ze eindelijk voor de laatste keer te rusten is gelegd. Of zo lijkt het. Returnal is brutaal, maar dankzij de halsbrekende gameplay en het mysterieuze verhaal is het een van de beste PS5-games die er zijn.

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen via onze links. Kom meer te weten.

CreditSource link

Qbaits
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart